• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

ALLSAFE biedt hulp bij verhuizen met deze handige tips en trucs

17 oktober 2018 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
ALLSAFE biedt hulp bij verhuizen met deze handige tips en trucs Verhuistips

Een verhuizing voor de deur (of eigenlijk binnen de deur) staan? Voor veel mensen is deze onderneming een stressvolle ervaring, met wat hulp bij verhuizen hoeft dat niet meer zo te zijn! Verhuizen wordt binnen no time een eitje met de tips en trucs van ALLSAFE.

Hulp bij verhuizen: veilig en overzichtelijk

“Ik wil verhuizen”, daar begon het allemaal mee. Het is alleen helaas niet zo simpel als even je adres aanpassen en je nieuwe leven beginnen. Want het echte verhuizen zelf vindt plaats in de overgang tussen je oude en nieuwe huis. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, hebben wij hier een aantal verhuistips.

Hulp bij verhuizenHet begint natuurlijk bij het inpakken. Wat heb je eigenlijk veel spullen he?! Nu gebruik je waarschijnlijk wel eens oude dozen uit de supermarkt of van zolder om jouw waardevolle spullen in op te bergen. Maar tijdens een verhuizing is het handiger dozen te gebruiken die wat steviger zijn en tegen een stootje kunnen.

Om je spullen veilig over te brengen, biedt ALLSAFE goede kwaliteit verhuisdozen tegen de laagste prijs. Zo kun je je spullen niet alleen veilig, maar ook goedkoop verhuizen.

√ Het eerste punt van de verhuizen checklist is afgevinkt! Vervolgens is het bij de indeling van de dozen handig om systematisch te werk te gaan: gooi niet van alles in één doos, zo vind je dingen straks nooit meer terug. Sorteer je spullen bijvoorbeeld op kamer, zo kunnen de dozen in je nieuwe huis meteen op de juiste plek gezet worden. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk straks!

Tip: mocht je toch al een label maken, hou een lijstje bij met wat je precies in de doos doet. Als je dan twijfelt of je nog bepaalde dingen hebt of nodig hebt, kun je je lijstje raadplegen in plaats van het vaag uit je herinnering te moeten halen. Je hebt je hoofd waarschijnlijk al bij genoeg andere dingen! Én zo voorkom je dat je spullen dubbel koopt!

Zorgeloos verhuizen

Nu het overzichtelijk inpakken van de verhuizenHulp bij verhuizen checklist is afgestreept, is het misschien handig de dozen uit de weg te hebben, wanneer je aan de grotere spullen in huis begint. Met een opslagruimte bij ALLSAFE heb jij genoeg ruimte in huis voor de grote verhuizing.

Je meubels wil je het liefst met het gebruik van speciaal inpakpapier verhuizen, gezien een doos daar toch een beetje lastig voor gaat zijn. Met het gebruik van de veilige inpakmaterialen van ALLSAFE zorg je dat jouw bezittingen geen schade oplopen tijdens de verhuizing.

Het is natuurlijk niet altijd mogelijk om je spullen direct van je oude naar het nieuwe huis over te brengen. Zo heb je misschien nog geen nieuw huis gevonden, de sleutels nog niet, of valt er nog een hoop kluswerk te verrichten. Een volgende logische stap is dan ook het tijdelijk opbergen van je spullen: zowel de kleinere verhuisdozen als de grotere meubels.

Geen stress met extra hulp bij verhuizen

Hulp bij verhuizenNu krijg je misschien al last van je rug alleen al bij het idee om alles te moeten sjouwen! Iedereen kan wel wat hulp bij verhuizen gebruiken. Of het nu van het oude huis naar de opslag is, of van de opslag naar het nieuwe huis.

Hulp bij verhuizen inschakelen is niet altijd even makkelijk: iedereen zit tegenwoordig met een druk schema en grote kans dat je vrienden geen professionele verhuisservice zijn of hebben. Met de Verhuishulp van ALLSAFE valt er letterlijk een last van je schouders, je wordt geholpen met het in- en uitladen van je spullen het regelen van een verhuisbus of aanhanger is ook meteen een zorg minder!

Als je het nieuwe huis wil verbouwen, is dat natuurlijk handiger voor dat al je spullen er al staan. Wanneer je je spullen bij de verhuizing al tijdelijk opbergt, kun je in het nieuwe huis meteen efficiënt aan een verbouwing beginnen. Zo biedt ALLSAFE jou niet alleen hulp bij verhuizen, maar ook ruimte voor erna!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder