• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Wie, wat, waar, hoe en waarom zou je een postbus gebruiken?

17 januari 2020 Door ALLSAFE Leestijd: 3 minuten
Wie, wat, waar, hoe en waarom zou je een postbus gebruiken? Zakelijk meer ruimte creëren

Eénderde van de bedrijven in Nederland maakt gebruik van een postbus. Dit correspondentieadres geeft je bedrijf een professionele uitstraling en zorgt dat je snel over je post beschikt. Bij ALLSAFE Mini Opslag krijg je een melding wanneer er nieuwe post binnen is, zodat je nooit voor niets langskomt. Je kunt bij ALLSAFE op veel verschillende locaties een postbus huren. Je hebt vrijwel altijd een eigen postbus in de buurt. Bovendien kun je de gehele dag terecht.

Wij geven je vijf scenario’s waarvoor een postbus handig voor je kan zijn.

1. Post scheiden van post thuis

Een belangrijke reden van het gebruik van een postbus is de wens om bepaalde post te scheiden van privé post. Denk hierbij aan de beheerder van een stichting of vereniging van eigenaren. Belangrijke brieven belanden dan niet tussen de folders op de deurmat, maar netjes apart in de eigen postbus.

2. Tijdelijk verblijf in het buitenland

Gaat u als expat een tijdje naar het buitenland? Toch eindelijk die wereldreis maken naar Peru? Grote kans dat u toch nog bepaalde post in Nederland wilt blijven ontvangen.  Als het huurhuis is opgezegd kun je het daar niet meer laten bezorgen en het is maar de vraag of je familie ermee kunt en wilt opzadelen.

3. Tijdens een verhuizing/verbouwing

Middenin een drukke verbouwing of verhuizing is het vaak een chaos. Wellicht woont u als overbrugging op een vakantiepark waar je geen post kunt ontvangen. Bij een flinke verbouwing kan het ook niet ideaal zijn om daar de post al heen te sturen. Een postbus kan hier tijdelijk soelaas bieden. Dit is ook een handige combinatie met het huren van opslagruimte voor uw inboedel.

4. Zakelijk postadres

Als u als bedrijf geen eigen kantoorruimte tot uw beschikking hebt, kunt u met een postbus toch een zakelijk postadres krijgen. Hiermee maakt u een professionelere indruk bij de klant. Voor een professionele uitstraling van je bedrijf en de mogelijkheid om ’s ochtends vroeg al over je post te beschikken is het aldus raadzaam een postbus aan te vragen.

5. Inschrijven KVK

Bent u op zoek naar een vestigingsadres voor uw bedrijf? Het is mogelijk uw onderneming  in te schrijven als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel. Dit is een handige oplossing voor de freelancer, ZZP’er of buitenlandse onderneming die geen kantoor heeft en het bedrijf ook niet op een thuisadres kan of wil vestigen.

Is één van de bovenstaande scenario’s ook op u van toepassing en wilt u ook graag een postbus huren? Regel dit dan hier meteen.

Gerelateerde artikelen

Een thuiswerkplek creëren in 3 stappen
Zakelijk meer ruimte creëren
Leestijd: 4 minuten

Een thuiswerkplek creëren in 3 stappen

Na de coronapandemie wordt gemiddeld nog één dag per week t... Lees verder

Zo werk je het fijnste thuis na de zwangerschap
Zakelijk meer ruimte creëren
Leestijd: 4 minuten

Zo werk je het fijnste thuis na de zwangerschap

Wat leuk, een kleintje erbij! Na de zwangerschap willen veel vr... Lees verder

Zet stappen richting duurzaam ondernemen
Zakelijk meer ruimte creëren
Leestijd: 5 minuten

Zet stappen richting duurzaam ondernemen

‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen’ en ‘duurzaam on... Lees verder