Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

78 procent van de Nederlanders wil graag meer ruimte

28 september 2015 Door elsemieke Leestijd: < 1 minuten
78 procent van de Nederlanders wil graag meer ruimte In de media, Opslag

100%NL Magazine heeft deze maand uitgezocht of de gemiddelde Nederlander ruimte genoeg heeft in zijn of haar woon situatie. Op de vraag ‘Waar heb jij extra opbergruimte voor nodig?’ aan de bezoekers van de website, reageerden meer dan 620 mensen. Uit deze enquête blijkt dat 78% ruimte tekort heeft. Zo geeft 52% aan om de zomer- en winterkleding te scheiden en extra ruimte nodig te hebben om waardevolle spullen te bewaren. Slechts 22% geeft aan voldoende ruimte te hebben.

Voor drs. Eric Stubbé, algemeen directeur ALLSAFE Mini Opslag, is deze uitkomst geen verrassing.  ‘’Mensen zijn logischerwijs gehecht aan hun spullen. Deze hebben financiële -,  emotionele waarde of gemakswaarde. Gebleken is dat 17%  van de mensen  tot hun spijt wel eens iets waardevols heeft weggegooid tijdens het opruimen. Tegelijkertijd is onze woonruimte beperkt. Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld zo’n 10m2 woonoppervlakte door niet tot weinig gebruikte spullen wordt opgeslokt. Dit is te vergelijken met een logeerkamer.  De meeste mensen hebben dus behoefte  aan ruimte. Bijvoorbeeld om een werkplek in huis te maken. Uit het onderzoek blijkt dat een kwart van de mensen dit graag wil. Door een deel van je spullen extern te bewaren  creëer je deze ruimte.  Bij ALLSAFE Mini Opslag kun je al terecht voor het een ruimte van 1 kuub, hierin kun je 12 verhuisdozen opbergen.”

Een ruime woning is dus voor iedereen weggelegd!

Over ALLSAFE Mini Opslag

ALLSAFE Mini Opslag  geeft al 16 jaar ruimte aan particulieren en bedrijven, vanuit 13 locaties door heel Nederland. ALLSAFE onderscheidt zich door haar  verwarmde units met eigen unitalarm. Tevens biedt ALLSAFE bandenopslag, motorstalling, archiefopslag en postbushuur.  Klanten maken gratis gebruik van een verhuisbus of aanhangwagen. Met de unieke Verhuishulp helpt  ALLSAFE  zelfs met het transport.

Gerelateerde artikelen

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend
In de media, Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend

Purmerend, 22 september 2021 – Deze week opende ALLSAFE Mi... Lees verder

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland
Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland

Stoet aan Porsches en Bentleys rijdt nieuwe autohotel binnen... Lees verder

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag
Openingen
Leestijd: 4 minuten

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag

Ook ALLSAFE Mini Opslag houdt zich bezig met de Corona crisis en... Lees verder