• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

ALLSAFE Mini Opslag gaat vestiging in Assen bouwen

13 mei 2019 Door elsemieke Leestijd: 2 minuten
ALLSAFE Mini Opslag gaat vestiging in Assen bouwen Openingen
De snelste groeier van mini-opslag in Nederland, ALLSAFE, gaat enkele miljoenen euro’s investeren om een nieuwe vestiging in Assen te realiseren. Assenaren wonen steeds kleiner: het aantal huizen met een oppervlakte van 15 tot 50 vierkante meter steeg de afgelopen vijf jaar met dertig procent. Door de afname in leefruimte in huis is er een sterk groeiende behoefte aan ruimte buitenshuis.

ALLSAFE Mini Opslag heeft op dit moment 26 vestigingen. ALLSAFE heeft een reserverings- en optieovereenkomst met de gemeente Assen ondertekend voor een kavel op het bedrijventerrein Messchenveld, gelegen langs de doorgaande weg Peelo, naast het benzinestation Total.

Impuls werkgelegenheid

De bouw van het circa 7000 vierkante meter tellende pand zal de komende maanden een groei van de werkgelegenheid opleveren. Naar verwachting gaat in het vierde kwartaal van dit jaar de eerste paal in de grond, wat betekent dat in de loop van 2020 ook de Drentenaren gebruik kunnen maken van deze extra ruimte buitenshuis. ALLSAFE dankt zijn succes vooral aan het feit dat het inwoners “de zolder, de kelder en schuurtje” buitenhuis geeft.

En die behoefte aan ruimte stijgt, ook in Drenthe. Het aantal eengezinswoningen in Assen met een oppervlakte onder de 50 vierkante meter is de afgelopen vijf jaar zelfs verdubbeld. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek van maart dit jaar. ALLSAFE opende recent zijn 26e vestiging in Deventer. De planning is dit jaar nog door te groeien naar minimaal 33 vestigingen. Afgelopen drie jaar heeft ALLSAFE zijn aantal vestigingen al verdubbeld en de groei gaat nu steeds sneller.

Gunstige ligging

“Omdat huurders niet zitten te wachten op extra reistijd over kleine wegen, hebben we er bewust voor gekozen deze nieuwe vestiging op Messchenveld te situeren, op enkele minuten van de snelweg A28 en de Assense woonwijken”, aldus CEO Eric Stubbé. Vanuit de nieuwe vestiging in Assen kan ALLSAFE straks niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten optimaal bedienen. “Er zijn bijvoorbeeld steeds meer vertegenwoordigers, monteurs en webwinkeleigenaren die onze vestigingen als hub gebruiken”, constateert Stubbé.

De vestiging ligt vlak bij de afslag Assen Noord, die de stad verbindt met de A28. “Al die vele vertegenwoordigers, monteurs en inkopers die in regio Assen wonen of werkzaam zijn, hoeven voortaan niet meer om te rijden langs het hoofdkantoor. Zij kunnen hun materialen veilig bij deze nieuwe ALLSAFE-vestiging in ontvangst laten nemen, op- en overslaan”, aldus Stubbé.

Gerelateerde artikelen

ALLSAFE Mini Opslag in Almere Buiten geopend
In de media, Openingen
Leestijd: 2 minuten

ALLSAFE Mini Opslag in Almere Buiten geopend

Almere Buiten, 17 juni 2024 – ALLSAFE Mini Opslag kondigt met tro... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo
In de media, Openingen
Leestijd: 2 minuten

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening va... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging
In de media, Openingen
Leestijd: 2 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging

Alkmaar, 7 november 2022 – Deze week opende ALLSAFE haar 41e v... Lees verder