• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

5 december 2022 Door chiara Leestijd: 2 minuten
ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo In de media, Openingen

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening van Alkmaar, is de 42e vestiging ALLSAFE Mini Opslag in Hengelo op 14 november geopend. Deze nieuwe vestiging gelegen aan de Enschedesestraat 172 op 11 minuten rijden van de ALLSAFE Mini Opslag vestiging in Enschede, speelt in op het ruimtegebrek en opslagbehoeften van de inwoners in Hengelo en omliggende plaatsen. Zeker nu de woningmarkt op slot zit, biedt deze nieuwe locatie uitkomst.

Over Hengelo

ALLSAFE biedt al opslagmogelijkheden in Enschede, die haar deuren opende in 2017. Inmiddels vijf jaar later is de behoefte om spullen op de slaan niet minder geworden in het oosten van Nederland, dus is ook Hengelo sinds vandaag voorzien van een ALLSAFE locatie. Bij ALLSAFE is het mogelijk om al vanaf 1 week, en vanaf 1 kuub een opslagruimte te huren. In Hengelo neemt zowel het aantal inwoners als bedrijven volgens het Centraal Bureau voor de Statistieken toe. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dan ook goed gebruik maken van deze externe opslagmogelijkheid.

Huren parkeerplaats

De gemeente Hengelo ligt boven het landelijke gemiddelde op het gebied van aantal personenauto’s per km2. Daarom is het bij de ALLSAFE Mini Opslag in Hengelo, naast opslagruimte, ook mogelijk om een buiten parkeerplaats te huren. Heb je dus geen ruimte voor je (tweede) auto op je eigen erf, oprit of in de buurt? Gebruik je jouw auto niet dagelijks? Voelt het niet veilig om je bolide voor de deur te stallen? Met een parkeerplaats op het terrein van ALLSAFE staat je auto altijd veilig en bewaakt. Alle parkeerplaatsen zijn voorzien van een afsluitbaar hek en 24/7 camerabeveiliging. De autostalling is voor huurders 24 uur per dag toegankelijk via een unieke toegangscode. Als je je spullen komt ophalen, kan je je auto of fiets gemakkelijk en gratis op het terrein zetten.

Duurzame opslag

Zoals veel locaties van ALLSAFE, heeft ook deze vestiging zonnepanelen, waardoor er 100% groene stroom wordt gebruikt in het pand. En ALLSAFE is uniek in de markt met haar GPR-certificering. De duurzaamheid van het gebouw wordt namelijk jaarlijks getoetst aan de hand van de thema’s energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Alle vijf de onderdelen hebben maar liefst een score van 8 of hoger.

Historie ALLSAFE

ALLSAFE is in 1999 opgericht door Eric Stubbé. Het is daarmee de oudste onderneming in Nederland die extra ruimte creëert voor particulieren en bedrijven via veilige mini-opslag voor inboedel, motoren en auto’s op een externe locatie, dichtbij. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 42 vestigingen en een grote groeiambitie.

ALLSAFE loopt voorop met innovatie: units zijn verwarmd, elke unit is uniek beveiligd met een alarm, overdekt laden en lossen is mogelijk en van 6:00 tot 23:00 uur is er toegang via een persoonlijke app.

Gerelateerde artikelen

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen
In de media, Verbouwen, Verhuizen, Werken, Wonen
Leestijd: 3 minuten

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen

Ruimte Ruimer leven voor iedereen       ‘R... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening va... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging

Alkmaar, 7 november 2022 – Deze week opende ALLSAFE haar 41e v... Lees verder