• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Zeeland (Middelburg)

7 april 2022 Door lieke Leestijd: 3 minuten
ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Zeeland (Middelburg) In de media, Openingen

Middelburg, 7 april 2022 – ALLSAFE Mini Opslag opent vandaag officieel de vestiging in Middelburg op bedrijvenpark Mortiere. Opslagruimte huren is een concept dat goed past in de Walcherse stedelijke regio. Vlissingen en Middelburg lijken qua bevolkingsdichtheid sterk op steden in de randstad, waar ALLSAFE al meer dan 20 jaar gevestigd is. “Het werd hoog tijd dat we naar Zeeland kwamen. Want ook daar willen we mensen graag ruimte geven”, zegt Eric Stubbé, directeur van ALLSAFE.

De Zeeuwse gemeentes Middelburg en Vlissingen hebben een groot aantal bewoners per vierkante kilometer. In Vlissingen zijn dat er 1.293. In Middelburg 1.011. Beide gemeentes staan daarmee qua dichtheid in de top 100 van Nederland. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. De steden vallen dus op in Zeeland en sluiten wat dat betreft aan bij woonoppervlaktes die in Randstedelijke gebieden gebruikelijk zijn. “Het werd dan ook hoog tijd dat we naar Zeeland kwamen”, zegt Eric Stubbé, directeur van ALLSAFE. “We weten dat er in drukke gebieden veel vraag is naar onze opslag. Op basis van onze ervaring kunnen we zeggen dat we oprecht meer leefruimte geven aan particulieren en bedrijven.”

Goede kwaliteit, service, veiligheid en bereikbaarheid zijn belangrijke speerpunten van ALLSAFE. Omdat ALLSAFE dichtbij klanten wil zijn, is gekozen voor een locatie die zowel vanuit Vlissingen als Middelburg goed bereikbaar is. Bedrijvenpark Mortiere, grenzend aan de A58, leent zich daar perfect voor.

55.000 huishoudens op Walcheren

Walcheren telt ruim 55.000 huishoudens. In veel van deze huishoudens is er te weinig plek om spullen op te slaan of is er gewoon behoefte aan extra leefruimte. Stubbé: “Mensen willen graag ruimer leven. Daarvoor hoef je niet per se te verhuizen, wat nu sowieso al lastiger is, je kunt ook in je huidige huis ruimer leven. ALLSAFE creëert die mogelijkheid. De vakantiespullen én inboedel worden namelijk door ons schoon en veilig bewaard, zodat het huidige huis prettig blijft om in te wonen. De opslag zorgt simpelweg voor extra woongenot.”

De mogelijkheden voor opslag bij ALLSAFE zijn groot. Denk aan praktische zaken zoals babyspullen (die je misschien nog eens wilt gebruiken), winter- en zomerkleding, sportspullen, een boekencollectie, koffers of een bank. Maar ook aan de spullen waar je een band mee hebt opgebouwd: schilderijen van oma of de lamp die altijd bij haar stond.

Gemak voor Zeeuwse webshops

“Veel webwinkeleigenaren gebruiken onze vestigingen als hub”, geeft Stubbé aan. “Zij kunnen voorraden veilig bij deze nieuwe ALLSAFE-vestiging in ontvangst laten nemen, opslaan en verzenden.” Door een slimme en servicegerichte samenwerking met PostNL neemt ALLSAFE de logistieke afhandeling van de webshop voor een groot deel uit handen. ALLSAFE biedt daarnaast de mogelijkheid om van de locatie in Middelburg, Tromboneweg 6, het zakelijke postadres te maken.

Duurzame opslag. Speerpunt van Provincie

Voor de vestiging in Middelburg is gekozen voor 100% groene stroom. Het duurzame karakter van ALLSAFE sluit daarmee goed aan bij de verduurzamingsslag waar de Provincie Zeeland op inzet. ALLSAFE is de enige mini-opslag in Nederland met een GPR-certificering. Via deze certificering wordt de duurzaamheid van een gebouw getoetst aan de hand van de thema’s energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde.

Historie ALLSAFE

ALLSAFE is in 1999 opgericht door Eric Stubbé. Het is daarmee de oudste onderneming in Nederland die extra ruimte creëert voor particulieren en bedrijven via veilige mini-opslag voor inboedel, motoren en auto’s op een externe locatie, dichtbij. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 39 vestigingen en een grote groeiambitie. ALLSAFE loopt voorop met innovatie: units zijn verwarmd, elke unit is uniek beveiligd met een alarm, overdekt laden en lossen is mogelijk en van 6:00 tot 23:00 uur is er toegang via een persoonlijke app.

Gerelateerde artikelen

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen
In de media, Verbouwen, Verhuizen, Werken, Wonen
Leestijd: 3 minuten

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen

Ruimte Ruimer leven voor iedereen       ‘R... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening va... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging

Alkmaar, 7 november 2022 – Deze week opende ALLSAFE haar 41e v... Lees verder