Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Apeldoorn

5 februari 2018 Door elsemieke Leestijd: < 1 minuten
ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Apeldoorn Openingen

ALLSAFE ApeldoornVanaf heden kunnen ook particulieren en bedrijven in omgeving Apeldoorn bij ALLSAFE Mini Opslag terecht voor extra ruimte. ALLSAFE heeft op de Kayersdijk 171-175 een nieuw pand neergezet, waardoor er meer dan 1.000 opslagruimtes verhuurd kunnen worden. ALLSAFE Mini Opslag Apeldoorn is de 22e vestiging in Nederland, waar mensen terecht kunnen voor het opslaan van inboedel, voertuigen, voorraad, archief en andere goederen.

Daarnaast biedt ALLSAFE Mini Opslag extra services aan voor extra gemak, waaronder het verhuren van postbussen, verhuisbussen en aanhangers. Voor hulp met transport is er de ALLSAFE Verhuishulp.

ALLSAFE Apeldoorn is gebouwd volgens de GPR certificering. Dit betekent dat het pand voldoet aan een aantal eisen voor een minimale milieubelasting. ALLSAFE Apeldoorn is bijvoorbeeld 100% elektrisch, draait op groene stroom en is CO2 neutraal.

Meer weten over opslagruimte huren bij ALLSAFE in Apeldoorn? Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding, de koffie staat klaar!

Over ALLSAFE

ALLSAFE is sinds 1999 dé aangewezen partner als het om ruimte gaat. Of u nu gaat samenwonen, juist weer alleen gaat wonen, de inventaris wilt opslaan of ergens tijdelijk een inboedel wilt stallen; soms is er een moment in het leven dat u behoefte hebt aan meer ruimte. ALLSAFE biedt dan zowel particulier als zakelijk uitkomst én deze ruimte. Of u nu een opslagruimte in Amsterdam zoekt, een plek voor uw winkelinventaris in Utrecht of u wilt uw inboedel tijdelijk opslaan in onze self storage vanwege een verhuizing; ALLSAFE biedt de beste oplossing. Met vestigingen verspreid over het hele land, is er voor iedereen een vestiging in de buurt. ALLSAFE is lid van de NSSA.

Gerelateerde artikelen

Wie zijn huis wil verbouwen kan dat het beste nú doen
Verbouwen
Leestijd: 2 minuten

Wie zijn huis wil verbouwen kan dat het beste nú doen

Wie zijn huis wil verbouwen, is goedkoper uit dan voorheen e... Lees verder

Meer Mkb’ers overwegen verkoop bedrijf
Financieel
Leestijd: 2 minuten

Meer Mkb’ers overwegen verkoop bedrijf

Het percentage ondernemers dat bereid is het eigen bedrijf tu... Lees verder

Starters kopen sneller een woning door geld van ouders
Financieel, Wonen
Leestijd: 2 minuten

Starters kopen sneller een woning door geld van ouders

Starters kunnen in veel gevallen niet de kosten opbrengen di... Lees verder