Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

ALLSAFE neemt bezoekers VT Wonen & Design beurs mee op Ruimtereis

28 september 2015 Door elsemieke Leestijd: 2 minuten
ALLSAFE neemt bezoekers VT Wonen & Design beurs mee op Ruimtereis Samenwerking

ALLSAFE Mini Opslag neemt deel aan de VT Wonen & Design beurs eind september in de RAI Amsterdam. Op de beursstand wordt een ware Ruimtereis gemaakt met de bezoekers: het in kaart brengen van hun ruimtesituatie. Aan de hand hiervan wordt inspiratie gegeven om meer ruimte te creëren, in elke zin van het woord.

Soms is er een concrete en actuele behoefte aan extra ruimte thuis of op de zaak, en soms is iemand zich daar nog niet bewust van. Alle particulieren en bedrijven hebben ruimte nodig om goed te functioneren en zich prettig te voelen.  ALLSAFE geeft dit in alle omstandigheden in het leven. Ruimte in fysieke zin omdat iemand een extra kamer vrij kan maken in zijn huis door weinig gebruikte spullen op te slaan. Bijvoorbeeld voor het maken van een hobbykamer of kinderkamer. Maar ook ruimte in het hoofd. Door ruimte vrij te maken ontstaat er ook een andere beleving, het geeft rust in je hoofd.

Eric Stubbé, Algemeen Directeur bij ALLSAFE: ‘’Naast ruimte, geven wij ook extra waarde aan spullen. Je kan veel meer genieten van je spullen als je er ook plek voor hebt en niet elke dag 10 minuten ernaar aan het zoeken bent.’’ Uit onderzoek blijkt namelijk dat je 10 minuten per dag aan het zoeken bent naar je spullen. 80% van de spullen in je kast gebruik je daarnaast slechts één of enkele keren per jaar. Hierdoor kun je heel eenvoudig extra ruimte thuis creëren door deze spullen extern op te slaan. Voor € 1,- per dag heb je al een extra kamer in huis gecreëerd én heb je meer overzicht over al je spullen.

Op de beursstand kan iedereen terecht met vragen over ruimte, om geïnspireerd te worden wat je allemaal met ruimte kan doen én wordt er een leuke reis naar Parijs verloot! Die walk-in-closet of bioscoopkamer voor € 1,- per dag klinkt wel heel interessant dan.

allsafe op de vt wonen beurs

Gerelateerde artikelen

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend
In de media, Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend

Purmerend, 22 september 2021 – Deze week opende ALLSAFE Mi... Lees verder

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland
Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland

Stoet aan Porsches en Bentleys rijdt nieuwe autohotel binnen... Lees verder

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag
Openingen
Leestijd: 4 minuten

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag

Ook ALLSAFE Mini Opslag houdt zich bezig met de Corona crisis en... Lees verder