Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

ALLSAFE trakteert op gratis DVD’s in Den Bosch

7 september 2011 Door elsemieke Leestijd: < 1 minuten
ALLSAFE trakteert op gratis DVD’s in Den Bosch Openingen

Het grote blauw-met-gele gebouw doet misschien denken aan Ikea, maar de ultramoderne, vier verdiepingen tellende ALLSAFE Mini Opslag vestiging aan de Docterscampstraat biedt plaats aan honderden opslag- en archiefunits, variërend van 1 tot 120 kubieke meter; schoon, droog en beveiligd. Particulieren en bedrijven gebruiken deze opslagunits om hun inboedel, bedrijfsvoorraad, archief, campingspullen, motor en tal van andere spullen (tijdelijk) op te slaan.

Huurders van ALLSAFE Mini Opslag kunnen dagelijks tussen 6 uur ’s morgens en 23 uur ’s avonds bij hun unit. Ook zijn er 24-uurs units beschikbaar. Het nieuwe pand aan de Docterscampstraat is goed beveiligd en alleen te betreden met een persoonlijke toegangscode. Ook worden de ingangen dag en nacht bewaakt door camera’s. Uniek aan ALLSAFE Mini Opslag is dat de beste kwaliteit gekoppeld is aan de laagste prijsgarantie. Om spullen van en naar de opslagunit te brengen heeft ALLSAFE Mini Opslag een grote verhuisbus of aanhangwagen beschikbaar, deze zijn gratis voor nieuwe huurders. Ook staat voor iedereen voor € 15,- per dag de goedkoopste aanhangwagen van Nederland klaar.

Van 10 september t/m 10 oktober houdt ALLSAFE Mini Opslag Open Huis aan de Docterscampstraat 2a. Alle inwoners van Den Bosch en omgeving zijn van harte welkom. Er staat een drankje en hapje klaar. En de ALLSAFE medewerkers verzorgen graag een rondleiding. De eerste 500 bezoekers ontvangen bovendien een gratis DVD naar keuze (een per groep/familie) en maken kans op een iPad2 of een reis naar Londen.

Kennismakingsaanbieding

Bij een opening hoort een kennismakingsaanbieding. Daarom huren inwoners van Den Bosch en omgeving tussen 10 september en 10 oktober één maand geheel gratis opslagruimte naar keuze. Nieuwe huurders krijgen daarbij ook nog een Q-Wash Polish autowasbeurt à €13,50 cadeau.

Gerelateerde artikelen

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend
In de media, Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend

Purmerend, 22 september 2021 – Deze week opende ALLSAFE Mi... Lees verder

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland
Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland

Stoet aan Porsches en Bentleys rijdt nieuwe autohotel binnen... Lees verder

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag
Openingen
Leestijd: 4 minuten

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag

Ook ALLSAFE Mini Opslag houdt zich bezig met de Corona crisis en... Lees verder