Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Het Nieuwe wonen is slim en flexibel! Sp!ts Nieuws

9 september 2013 Door elsemieke Leestijd: 2 minuten
Het Nieuwe wonen is slim en flexibel! Sp!ts Nieuws In de media

Iedere levensfase vraagt om een andere ruimte indeling. Of het nu een scheiding is, of juist samenwonen, een kindje op komst, dan wel de kinderen het huis uit: het liefst past u uw leefomgeving aan op de behoeften van dat moment. Dan is een nieuwe woning een erg grote, en eigenlijk onnodige kostenpost. Zeker in deze tijd waarin wonen steeds duurder wordt. Voor werkruimte geldt hetzelfde. Want als ondernemer wilt u tegenwoordig al helemaal geen onnodige investeringen doen, laat staan met hoge vaste lasten. Eigenlijk wilt u een ruimte die zich flexibel aanpast op iedere situatie. Telkens weer. “Dat kan,” weet Eric Stubbé, directeur en oprichter van ALLSAFE Mini Opslag. “Met het Nieuwe wonen.”

“Bij het Nieuwe wonen draait het net als bij het Nieuwe werken om flexibel en slim gebruik maken van ruimte,” legt Stubbé uit. ALLSAFE is expert op het gebied van externe opslag met een ruim service aanbod. Behalve opslagruimte variërend in grootte voor hobbyspullen tot hele voorraden, biedt ALLSAFE allerlei extra diensten. Zo kunnen spullen voor u worden gebracht en gehaald, maar kunt u dat ook zelf doen, zeven dagen per week. Wanneer een externe ruimte ook nog kan groeien of krimpen wanneer het u uitkomt en de beveiliging gemiddeld beter dan thuis is, is de keuze snel gemaakt. En hoeveel meer bestellingen had uw webshop kunnen verwerken met extra opslagruimte? Een bedrijf kan zich bovendien ook vestigen bij ALLSAFE en zelfs post laten bezorgen. “In tegenstelling tot een gewone postbus wordt een mailtje met alle gegevens gestuurd als er post binnenkomt.”

De flexibele service van ALLSAFE maakt het verschil met andere opslag aanbieders, en een grotere woning, of kantoor ver van de stad overbodig. “En we blijven ons ontwikkelen. Onze opslagruimtes worden steeds slimmer.”

ALLSAFE laat de lezers van deze krant graag vrijblijvend kennismaken met externe opslagruimte en biedt een maand gratis opslagruimte via www.allsafe.nl/veiligheid.

Bron: Sp!ts Nieuws

Gerelateerde artikelen

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend
In de media, Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend

Purmerend, 22 september 2021 – Deze week opende ALLSAFE Mi... Lees verder

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland
Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland

Stoet aan Porsches en Bentleys rijdt nieuwe autohotel binnen... Lees verder

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag
Openingen
Leestijd: 4 minuten

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag

Ook ALLSAFE Mini Opslag houdt zich bezig met de Corona crisis en... Lees verder