• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Onze nieuwe Brabantse vestiging: ALLSAFE Mini Opslag Oss

27 augustus 2018 Door elsemieke Leestijd: 2 minuten
Onze nieuwe Brabantse vestiging: ALLSAFE Mini Opslag Oss Openingen

Oss, 27 augustus 2018 – Inwoners van Oss wonen steeds kleiner. Tussen 2012 en 2018 is het aantal woningen met een oppervlakte van maximaal 50 vierkante meer dan verdubbeld, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Vanwege de trend om kleiner te wonen stijgt ook in Brabant de behoefte aan extra ruimte buitenshuis. Daarom opent ALLSAFE Mini Opslag zijn 24e vestiging in Oss.

De nieuwe vestiging aan de Galliërsweg 47 is vier verdiepingen hoog en biedt daarmee volop ruimte om spullen (tijdelijk) op te bergen. Na Breda, Tilburg, Den Bosch en Roosendaal is Oss de vijfde locatie van ALLSAFE in Noord-Brabant.

Kleiner wonen

ALLSAFE-oprichter en eigenaar Eric Stubbé onderkent diverse trends waardoor mensen steeds kleiner gaan wonen of dit bewust blijven doen. Belangrijke oorzaken zijn onder meer de gestegen huizenprijzen en het dalende woningaanbod. Deze problemen doen zich ook in Oss voor, blijkt uit diverse cijfers.

In de Brabantse plaats wordt het steeds lastiger om aan een woning te komen. De marktratio (verhouding tussen het aanbod en de vraag naar huizen) is het eerste kwartaal van dit jaar gestegen van 31 naar 62 procent. Dat bleek uit cijfers van Dynamis, het samenwerkingsverband van regionale makelaars. Daar komt bij dat de vierkante meterprijs met 7 procent steeg en begin 2018 uitkwam op 2025 euro. CBS-cijfers tonen verder aan dat het aantal woningen kleiner dan 50 vierkante meter de afgelopen jaren verdubbelde van 396 in 2012 naar 858 in 2018. “Met het huren van een unit voor je niet dagelijks te gebruiken spullen, kun je weer ruim wonen”, aldus Stubbé.

Gunstige ligging

“Omdat huurders niet zitten te wachten op extra reistijd over kleine wegen, hebben we deze nieuwe vestiging aan de N239 gesitueerd, op enkele minuten van de snelweg en de woonwijken”, vervolgt Stubbé. Vanuit de nieuwe vestiging in Oss kan ALLSAFE niet alleen particuliere, maar ook zakelijke klanten optimaal bedienen. “Er zijn bijvoorbeeld steeds meer vertegenwoordigers en webwinkeleigenaren die onze vestigingen als hub gebruiken”, constateert Stubbé.

De vestiging ligt vlak bij het knooppunt Paalgraven, waar de snelwegen A50 en A59 samenkomen. Dit zijn zeer drukke trajecten, waar dagelijks zo’n 200.000 voertuigen passeren. “In ons land zijn honderdduizenden vertegenwoordigers, monteurs en inkopers werkzaam. Dat zijn dus behoorlijk wat potentiële klanten die voortaan niet meer hoeven om te rijden, of die dichter bij huis kunnen werken en minder in de file hoeven te staan”, aldus Stubbé.

Over ALLSAFE

ALLSAFEOver ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 24 vestigingen en daar komen er in 2018 nog minstens 2 bij, in Eindhoven en Utrecht. Het bedrijf groeit in de komende vier jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie.

ALLSAFE introduceerde tevens mrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen. ALLSAFE heeft sinds 2018 een belang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen concurrerende prijzen. Hierdoor kunnen alle particuliere en zakelijke klanten nu voor de deur hun banden laten wisselen en desgewenst extern laten opslaan.

Gerelateerde artikelen

ALLSAFE Mini Opslag in Almere Buiten geopend
In de media, Openingen
Leestijd: 2 minuten

ALLSAFE Mini Opslag in Almere Buiten geopend

Almere Buiten, 17 juni 2024 – ALLSAFE Mini Opslag kondigt met tro... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo
In de media, Openingen
Leestijd: 2 minuten

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening va... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging
In de media, Openingen
Leestijd: 2 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging

Alkmaar, 7 november 2022 – Deze week opende ALLSAFE haar 41e v... Lees verder