Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen

Inboedelopslag huren: Geeft ruimte om te wonen

Extra ruimte in huis geeft rust in uw hoofd. Maak eenvoudig en voordelig ruimte thuis door een voordelige en flexibele opslagruimte te huren bij ALLSAFE Mini Opslag.

Inboedelopslag huren

Inboedel of huisraad dat u tijdelijk niet gebruikt, kan thuis behoorlijk in de weg staan. Dit ruimtegebrek nemen veel mensen lang voor lief. Alleen, soms heeft u letterlijk en figuurlijk toch echt wat extra ruimte nodig. Het opslaan van meubels, huisraad, een verzameling of apparaten ligt dan voor de hand.

U kunt zelfs al voor 1 kuub opslag terecht bij een ALLSAFE vestiging in de buurt. En bij ALLSAFE huurt u inboedelopslag gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie.

Zoals u ziet, is ALLSAFE een voordelige keuze als u uw inboedel of huisraad wilt opslaan. Laat u dan ook niet langer dwarszitten door ruimtegebrek. Wij zorgen dat uw boedel veilig en verwarmd wordt opgeslagen en u heeft weer alle ruimte in huis, schuur of berging.

Vraag vandaag nog een offerte voor opslag van uw inboedel. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van inboedelopslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport