• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

ALLSAFE-er aan het woord: Dave Olthof – ALLSAFE Mini Opslag Amersfoort

1 augustus 2018 Door ALLSAFE Leestijd: 4 minuten
ALLSAFE-er aan het woord: Dave Olthof – ALLSAFE Mini Opslag Amersfoort Behind the scenes

In deze blog ‘Behind the scenes’ laten wij meer zien van ons mooie bedrijf. Met een deskundig en enthousiast team bieden wij elke dag ruimtegemak aan onze klanten. Vandaag stellen wij één van onze ruimteadviseurs voor. De Vestigingsmanager op locatie Amersfoort: Dave Olthof.

Van “saaie kantoorbaan” naar veelvuldig klantcontact

ALLSAFE Mini Opslag Amersfoort Dave Olthof Dave is in oktober 2011 bij ALLSAFE gestart en daarmee alweer bijna 7 jaar in dienst! Voordat hij ALLSAFE online vond en werd aangenomen, had Dave een ‘echt kantoorbaan’. Hij miste hierin het klantcontact dat hij nu wel veelvuldig heeft.

Het klantcontact is de reden geweest voor de overstap naar ALLSAFE en is ook meteen wat Dave het mooist aan zijn werk vindt. Elke dag komen er zoveel mensen langs met steeds andere wensen en verhalen. “Ik ontmoet dagelijks nieuwe mensen en vind de interactie ontzettend leuk.”

Meedenken met de klant

Om zo goed mogelijk ruimte te bieden, is het volgens Dave goed om je goed in te leven in de situatie van de klant. “Vooral het meedenken met de klant is belangrijk.”

Hij neemt daarbij vooral ook eigen ervaringen mee. Het afgelopen jaar is Dave 2 keer verhuisd en merkte daarbij dat extra opbergruimte voor zijn spullen erg goed van pas kwam. Die ervaring neemt hij weer mee in het beter kunnen adviseren van de klant.

Blij met tevreden klanten

Elke dag begint met een check van het pand. Staat alles er nog netjes bij? Tijdens die rondes wordt het hele pand gecheckt zodat iedereen er zeker van kan zijn dat alles nog altijd in orde is. Onderweg onderhoud je zo nu en dan ook nog een contact met klanten die net bezig zijn met hun unit.

Verder is er nog veel klantcontact via de telefoon en mail en natuurlijk aan de balie. Alle wegen zijn beschikbaar om de klant maar altijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. “Wij willen de klant zo goed mogelijk helpen met elke uitdaging.”

Als dat lukt, is Dave blij: “Wat mij blij maakt, is dat klanten tevreden zijn en een positief gevoel houden aan de verleende service.”

Slim opbergen met ALLSAFE

Mensen proberen hun unit zo slim mogelijk in te richten en ALLSAFE helpt daar een handje bij. Met tips van Dave en materialen uit de ALLSAFE Shop zoals stellingkasten en opbergboxen lukt dat prima. Met de juiste inrichting kan je altijd makkelijk bij je spullen wanneer je ze nodig hebt.

De toekomst van Dave en ALLSAFE

Toen Dave bij ALLSAFE begon waren er 10 vestigingen en 30 medewerkers. Inmiddels zijn er 22 vestigingen, meer dan 100 werknemers en we zijn er nog lang niet! Het doel is om binnen 4 jaar op 70 vestigingen te zitten. Dat is nog eens flink doorgroeien.

De ambitie van Dave is om daarbij zijn vestiging zo goed mogelijk te laten draaien en dat gaat ongetwijfeld helemaal goedkomen!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder