• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Medewerker aan het woord – Max van den Ham

8 februari 2024 Door chiara Leestijd: 5 minuten
Medewerker aan het woord – Max van den Ham Behind the scenes

Interview Max van den Ham

In de categorie ‘Behind the scenes’ komen verschillende werknemers aan het woord om zo een inkijk te geven in ons bedrijf. Dit keer stellen wij Max van den Ham voor. De Manager Vastgoed Acquisitie werkt op het Servicekantoor in Weesp en heeft grote ambities. Voor zichzelf en voor ALLSAFE.

UITBREIDEN NAAR 400 VESTIGINGEN
Max kwam een jaar geleden werken bij ALLSAFE. Waar hij eerder ervaring heeft opgedaan in voornamelijk vastgoed voor particulieren, heeft hij nu de overstap gemaakt naar de commerciële vastgoedmarkt. Deze overstap was voor hem makkelijk gemaakt: “De ambitie van ALLSAFE om uit te breiden naar 400 vestigingen in zowel Nederland als daarbuiten, sprak mij enorm aan.”

De mogelijkheden bij het bedrijf zijn volgens Max enorm. “Dat zowel particulieren als zakelijke klanten ruimte kunnen huren voor hun spullen, zorgt met de huidige ontwikkelingen op de markt voor een enorme groei van het bedrijf.” Ook de vraag naar plekken in ons hotel voor auto’s en motoren neemt toe. Hierdoor zijn de dagelijkse werkzaamheden voor Max ook divers: “De ene keer ben ik bezig met contacten leggen met projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren en makelaars. Het andere moment zijn wij met het team aan het werken aan nieuwe projecten en schakelen wij met diverse afdelingen binnen ALLSAFE, zoals marketing en gebouwbeheer.” Deze afwisseling zorgt ook voor grote uitdagingen.

KLAP OP DE VUURPIJL
De uitdaging zit hem in het aankopen van zowel bebouwde als onbebouwde locaties. In 2023 heeft ALLSAFE gelukkig mooie stappen kunnen maken in de groei van het aantal vestigingen. In het eerste halfjaar zijn er twee bebouwde locaties aangekocht in Zoetermeer en Venlo. “De vraag naar opslag neemt in deze regio’s alsmaar toe door de verwachte bevolkingsgroei”, zo vertelt Max. “En als klap op de vuurpijl hebben wij net voor het nieuwe jaar nog twee locaties aangekocht in Amersfoort en Zutphen.” In Amersfoort komt de nieuwe locatie, voor zowel Mini Opslag als een Engine Rooms, langs de A1 op de heuvel naast Kees Smit en nabij de IKEA. “De vestiging van IKEA is straks niet meer het enige blauw met gele gebouw langs de A1”, grapt Max.

FOCUS OP DE TOEKOMST
Met de enorme groeiambities wordt het een mooi jaar voor ALLSAFE. Max vertelt: “Niet alleen zullen wij ons 25-jarige jubileum vieren, ook hebben wij als doel 18 locaties aan te kopen in Nederland en België. Daarnaast zullen wij ons ook oriënteren in andere omliggende landen.”

“In de komende vijf jaar zullen wij kijken naar wat wij nog meer kunnen aanbieden dan wat wij nu al doen en waar wij sterk in zijn.” In de nieuwe vestiging van Amersfoort zal ALLSAFE dan ook een pilot gaan starten waarbij de vestiging onder andere wordt ingezet als hub functie voor de (binnen)stad. “Vrachtwagens hoeven op deze manier niet de stad in te rijden”, legt Max uit. “Gemeenten kijken steeds verder naar duurzame oplossingen en wij spelen daar optimaal op in met onze ALLSAFE City Hub.”

NAAR HET BUITENLAND
Als Max zijn dromen werkelijkheid mochten worden, dan wist hij het wel. “In de komende tien jaar hoop ik samen met het team de groeiambities van ALLSAFE voort te kunnen zetten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Noord-Europa. Denk bijvoorbeeld aan Scandinavië, Duitsland en Engeland”, zegt Max glunderend.

Gerelateerde artikelen

10 goede voornemens voor leuker wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

10 goede voornemens voor leuker wonen!

Januari – tijd om aan je goede voornemens te beginnen! De go... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder