Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

ALLSAFE-er aan het woord: Lysette Ravenshorst

30 juli 2019 Door elsemieke Leestijd: 3 minuten
ALLSAFE-er aan het woord: Lysette Ravenshorst Behind the scenes

In onze blog-categorie ‘Behind the scenes’ laten wij meer zien van ons mooie bedrijf. Met een deskundig en enthousiast team bieden wij elke dag ruimtegemak aan onze klanten. Vandaag stellen wij één van onze ruimteadviseurs voor. De Vestigingsmanager op locatie Enschede: Lysette Ravenshorst.

Een no brainer

Lysette ALLSAFE Mini Opslag EnschedeDe stap om bij ALLSAFE te gaan werken was naar eigen zeggen een ‘no brainer’. Dat had alles te maken met een goede match tussen de visie van Lysette en die van ALLSAFE. Namelijk om mensen op zoveel mogelijk manieren gemak te bieden. Lysette: “Van die stap heb ik nog geen dag spijt gehad.”

Gemak bieden gebeurt op veel manieren. ALLSAFE biedt namelijk vele producten en diensten die gemak bieden voor de klant. Denk aan beveiligde en verwarmde units, verpakkingsmateriaal, de Verhuishulp, de verhuisbus, de geurlijn SAVOR-Home en nog veel meer.

Een luisterend oor voor het verhaal achter de spullen

Lysette ALLSAFE EnschedeEen luisterend oor bieden aan de klant is volgens Lysette heel belangrijk. Die aandacht waarderen mensen en maken het werk leuk. Je komt dan namelijk de mooiste verhalen tegen. Achter alle spullen van mensen zit een verhaal.

Mensen steken elkaar vaak aan met het gebruik van extra opbergruimte, omdat het zoveel gemak biedt. Zo vertelt Lysette: “Vaak loop ik tijdens de verhuizing van de spullen even het pand in om te horen hoe het gaat. Daar is meestal veel familie bij betrokken en zo hebben een aantal families al meerdere units bij ons gehuurd. Iedereen heeft ruimte nodig, toch?”

Teamwork en compleet ruimteadvies

Thuis heeft Lysette een eigen atelier waarin zij zich onder meer bezighoudt met tekenen, schilderen en ontwerpen. Ontwerpen kan over van alles gaan: van huisinrichting tot tatoeages. Met haar creatieve achtergrond is Lysette een zeer complete ruimteadviseur!

Op de vestiging staat vooral teamwork centraal, waarbij iedereen een afwisselend takenpakket heeft. Wanneer de één met de klant bezig is, kan de ander zich bezighouden met administratieve taken en weer een ander met de schoonmaak van het pand. Door de afwisseling en het teamwork gaat het werk snel en is het nog leuk ook!

Het meest memorabele moment

ALLSAFE Mini Opslag EnschedeHet meest memorabele moment bij ALLSAFE voor Lysette is de opening van de vestiging Enschede à op 6 juni 2017. Beginnen bij ALLSAFE in een splinternieuw pand is toch iets moois.Inmiddels is de vestiging al ruim 2 jaar een groot succes. Qua doelen voor ALLSAFE de komende jaren is Lysette, net als de rest van ALLSAFE, ambitieus: “Niet alleen de béste zijn van Nederland, maar ook marktleider worden. Dat zou geweldig zijn.”

Gerelateerde artikelen

Je verzamelkamer inrichten – Zo komt jouw collectie het best uit de verf!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 5 minuten

Je verzamelkamer inrichten – Zo komt jouw collectie het best uit de verf!

In bijna iedereen schuilt wel een verzamelaar. Van postzegels to... Lees verder

Online kleding verkopen: tips en tricks!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 5 minuten

Online kleding verkopen: tips en tricks!

Online spullen verkopen is helemaal booming. Werkelijk alles vl... Lees verder

7 tips om slim je koffer in te pakken!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 5 minuten

7 tips om slim je koffer in te pakken!

Yes, je hebt een vakantie geboekt! Een goed vooruitzicht, ma... Lees verder