• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

ALLSAFE-er aan het woord: Pieter Brune

2 november 2018 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
ALLSAFE-er aan het woord: Pieter Brune Behind the scenes

ALLSAFE-er aan het woord: Pieter BruneIn onze blog-categorie ‘Behind the scenes’ geven wij graag meer inzicht in ons groeiende bedrijf. Met een deskundig en enthousiast team bieden wij elke dag ruimte aan onze klanten. Niet alleen voor particulier, maar ook voor zakelijk gemak.

Pieter Brune is sinds 1 april 2017 (geen grap ;)) bij ALLSAFE werkzaam op het hoofdkantoor als Sales Manager National Accounts. In deze blog lees je meer over zijn werkzaamheden, visie, ambities en ervaringen binnen ALLSAFE Mini Opslag.

Impuls, ontwikkeling en uitdaging

Pieter wordt zo’n 1,5 jaar geleden door directeur Eric Stubbé gevraagd voor ALLSAFE Mini Opslag te komen werken. “Hij had een inspirerend verhaal en een duidelijke visie om de grootste van Nederland te worden”. Zijn motivatie om hier aan de slag te gaan komt vooral voort uit het volgende: ontwikkeling.

Pieter mag de afdeling National Accounts “van scratch af aan” ontwikkelen en hiermee een impuls geven aan de zakelijke markt. Hij maakt deel uit van een periode waarin veel verandert: “ik ben niet van jarenlang in dezelfde situatie zitten”. Deze kans bij ALLSAFE is voor hem dan ook echt een nieuwe uitdaging.

De zakelijke markt

‘National Accounts’, zakelijk klinkt het zeker, maar wat wordt er eigenlijk onder verstaan? “National Accounts zijn te omschrijven als klanten die meerdere opslag-units bij ons huren, verspreid over heel Nederland. Denk aan organisaties met een ambulant team (vertegenwoordigers, servicemonteurs, etc.), die tijdens werkzaamheden extra materialen nodig hebben. Deze materialen hebben ze het liefst zo dicht mogelijk bij huis of bij de klant, om zo min mogelijk kilometers te hoeven maken.”

De zakelijke marktDe voordelen volgens Pieter voor deze klanten bij ALLSAFE zijn:

 • Een sterk groeiend landelijk netwerk
 • De goede beveiliging van de opslagruimtes (vaak gaat het om duurdere materialen)
 • Hoog serviceniveau op de vestigingen, met een heel scala aan diensten

Vooral dit laatste is wat ALLSAFE volgens Pieter onderscheidt: “Onze collega’s gaan, ten opzichte van onze concurrenten, net dat extra stapje verder als het gaat om dienstverlening richting onze klanten.”

In korte tijd, onmisbaarheid

Waar Pieter het meest trots op is? “Dat mijn werk in zo’n korte tijd zo’n enorme vlucht heeft genomen.” Het succes van ALLSAFE is onder andere te danken aan de aandacht die besteed wordt aan service- en extra dienstverlening en zal, als het aan Pieter ligt, zeker op een gecontroleerde manier gaan groeien.

Naast deze zakelijke ambitie streeft Pieter ook persoonlijke ambities na. Hij heeft zelf veel gevoetbald en voor AJAX gespeeld, nu coacht hij in zijn vrije tijd nog een voetbalteam.

Van goed naar beter

Met oog op groei is een kritische blik zeker niet verkeerd: “We krijgen steeds meer nieuwe klanten, daarom wordt er fors geïnvesteerd om onze processen en onze ondersteunende systemen te optimaliseren. De klant staat hierbij steeds verder centraal, zodat wij onze producten en diensten nog beter kunnen afstemmen op de klant-behoefte.” Waarom heeft iemand ruimte nodig, wat is zijn/haar behoefte en wat lost ALLSAFE hiermee op voor de klant(en)? Meedenken met de situatie, dat is voor Pieter belangrijk.  Zowel voor de particuliere, als de zakelijke klant.

Geen gebrek aan inspiratie!

Naast dat Pieter bewondering heeft voor alle medewerkers, haalt hij ook graag inspiratie uit zichzelf en uit de klanten. Zo vertelt hij over hoe een van de zakelijke klanten bij ALLSAFE terecht is gekomen: “Het bedrijf maakte eerst gebruik van de opslag bij de eigen groothandel. Toen deze tak binnen het bedrijf werd verkocht ontstond er een opslagbehoefte op landelijk niveau. Die op korte termijn moest worden ingevuld. ALLSAFE heeft toen in ongeveer twee weken tijd de capaciteit en de verhuizingen geregeld voor dit bedrijf. Zo kon het verkoopproces van dit bedrijf gewoon doorlopen en werd er veel goodwill gewonnen, door het uit handen nemen van het regelen van de nieuwe opslag voor deze klant.” Snel handelen ten behoeve van de klant, dat maakt ALLSAFE voor Pieter een inspirerende werkplek.

Gerelateerde artikelen

10 goede voornemens voor leuker wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

10 goede voornemens voor leuker wonen!

Januari – tijd om aan je goede voornemens te beginnen! De go... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder