Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

ALLSAFE-er aan het woord: Roy Lamers

20 juni 2018 Door ALLSAFE Leestijd: 3 minuten
ALLSAFE-er aan het woord: Roy Lamers Behind the scenes

In deze blog ‘Behind the scenes’ laten wij meer zien van ons mooie bedrijf. Met een deskundig en enthousiast team bieden wij elke dag ruimtegemak aan onze klanten. Vandaag stellen wij één van onze ruimteadviseurs voor. De Vestigingsmanager op locatie Arnhem: Roy Lamers.

Reden voor een feestje: 5 jaar in dienst!

ALLSAFE Mini Opslag Arnhem RoyRoy vierde dit jaar zijn eerste lustrum bij ALLSAFE: 5 jaar in dienst! In die 5 jaar heeft hij al voor vele tevreden klanten gezorgd die door zijn advies ruimer kunnen wonen. En velen zullen nog volgen!

Advies op maat

Om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zegt Roy dat het belangrijkste is om de situatie van de klant goed in kaart te brengen. Door te ontdekken wat de woon- en werksituatie is en wat hem of haar drijft, ontstaat een mooi advies op maat. ALLSAFE beweegt op die manier mee met de behoefte van de klant.

Zijn werkdagen zien er afwisselend uit. Natuurlijk zijn er vaste werkzaamheden, maar het is elke dag weer een verrassing wie er binnen komt lopen! Elke bezoeker betekent een nieuw verhaal waar steeds weer een andere oplossing op maat bij hoort. “Het mooiste van mijn werk vind ik de afwisseling, maar vooral de verschillende mensen met verschillende wensen”, aldus Roy.

Veelzijdig ruimteadviseur

In zijn vrije tijd is Roy vaak te vinden met de hond in het bos. Of hij is meubels aan het maken. Naast ruimte geven, vult hij de ruimte dus ook nog eens met mooie meubels. Wie weet heeft hij wel handige tips voor jou in huis!

Ontzorgen van de klant

Het grootste voordeel van ALLSAFE voor de klant is volgens Roy: “klanten krijgen een totaalpakket aangeboden onder professionele begeleiding, waarin elk aspect van ruimte geven en ontzorgen ter sprake komt”.

Door dit totaalpakket ziet Roy ook veel slimme opbergoplossingen op zijn vestiging: “Er zijn hier veel units slim ingericht met stellingkasten, verlichting, verrijdbare karren met spullen die veel gebruik worden, enzovoorts”.

Mooiste ervaring en optimistisch toekomstbeeld

De mooiste ervaring bij ALLSAFE is betrokkenheid vanaf het eerste begin: “Het mogen runnen van een hele nieuwe vestiging als Vestigingsmanager, vanaf de bouw af aan!”.

Voor ALLSAFE verwacht Roy een steeds groter wordend team waarmee ALLSAFE naar ongekende hoogte kan worden gebracht! En voor hem persoonlijk? “Mijn toekomst binnen ALLSAFE zie ik voor mij met nog meer verantwoordelijkheid en mooie nieuwe uitdagingen!”. En zo mogen wij het graag horen!

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je makkelijk ruimte voor jouw hobby?
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 6 minuten

Hoe maak je makkelijk ruimte voor jouw hobby?

Ben jij begonnen met een nieuwe creatieve hobby? En mag jij je... Lees verder

10 opruimtips van onze opruimcoach – altijd een opgeruimd huis!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 7 minuten

10 opruimtips van onze opruimcoach – altijd een opgeruimd huis!

Eigenlijk houdt niemand van opruimen, dit terwijl het eindresultaat zo... Lees verder

Opbergtips voor in huis: zo maak je nog eens ruimte én overzicht!
Tips voor opruimen en opbergen
Leestijd: 6 minuten

Opbergtips voor in huis: zo maak je nog eens ruimte én overzicht!

Je kunt veel ruimer wonen dan je denkt. In lege hoekjes, achter de... Lees verder