• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

ALLSAFE Mini Opslag Leiderdorp: Vestigingsmanager aan het woord

12 oktober 2015 Door ALLSAFE Leestijd: 4 minuten
ALLSAFE Mini Opslag Leiderdorp: Vestigingsmanager aan het woord Behind the scenes

De ALLSAFE Mini Opslag vestiging in Leiderdorp bestaat al sinds 2006. Sinds die tijd zijn er al vele opslagruimtes gehuurd door veel particulieren en bedrijven uit de omgeving van Leiden. Robert Vermeulen, Vestigingsmanager bij ALLSAFE Mini Opslag in Leiderdorp vertelt over zijn ervaringen.

Waarvoor gebruiken mensen een opslagruimte?

Wat je steeds meer ziet, is dat mensen het als een ‘way of living’ zien. Mensen die  thuis in het dagelijkse leven net wat minder ruimte hebben om alles kwijt te kunnen of juist mensen die wel de ruimte hebben, maar die liever gebruiken voor een ander doeleinde, bijvoorbeeld

vestigingsmanager allsafe leiderdorp

een hobbykamer. Verhuizen naar een groter huis brengt veel kosten met zich mee én is vaak duurder dan een voordelige opslagruimte huren in Leiderdorp. Met zo’n opslagruimte woon je óók ruimer.

Ook voor zakelijk gebruik kunnen bedrijven bij ons terecht. Bijvoorbeeld webshop eigenaren die voorraadruimte nodig hebben, bedrijven die hun archief veilig willen opslaan en evenementenbureaus en markthandelaren die hun materiaal ergens moeten stallen. Daarnaast is ook onze zakelijke postbus met vestigingsadres een uitkomst voor veel bedrijven.

Maar opslag is vaak ook wel een tijdelijke oplossing?

Ja, dat komt ook veel voor.  Bijvoorbeeld mensen die tijdelijk een opslagbox huren omdat ze tussen twee huizen in zitten: het oude huis is al verkocht, maar ze kunnen nog niet in hun nieuwe woning. Dus zitten ze met een probleem: waar moet de inboedel heen? Bij ons kunnen ze dan een opslagruimte huren die ze wekelijks kunnen opzeggen. Zo kunnen ze flexibel huren en hun spullen er weer uit halen wanneer het nieuwe huis beschikbaar is.

Wat je ook veel ziet, is dat mensen thuis gaan verbouwen, bijvoorbeeld de zolder die een nieuwe bestemming krijgt. De zolder moet leeg  en vaak is er geen plek in huis om alles vanuit zolder ergens anders neer te zetten. Op zolder laten staan is geen optie, dan is de kans groot dat er iets beschadigd. Bij ons staan alle spullen veilig en droog.

Heb je nog rare dingen meegemaakt in de jaren dat je bij ALLSAFE in Leiderdorp werkt?

We maken zoveel bijzondere dingen mee. Het leukste is dat mensen inzicht geven in hun eigen persoonlijke situatie. Er komen mensen huren die alles vertellen over bijvoorbeeld  een buitenlandse reis die ze gaan maken. Mensen die thuis aan het verbouwen zijn of een scheiding meemaken. En mensen die een eigen bedrijf aan het starten zijn, waarbij ze vertellen wat de reden hiervan is. De verhalen die mensen met zich meebrengen  zijn het mooist.

Waarom zouden mensen in omgeving Leiden  bij ALLSAFE Mini Opslag Leiderdorp opslagruimte huren?

Bij ons staat service hoog in het vaandel. We denken mee met de klanten en geven goed advies met betrekking tot de grootte van de ruimte. Zo huurt men de ruimte die bij hen past. Daarnaast zijn bij ons ook alle ruimtes elektronisch beveiligd met een uniek alarm, een eigen pincode en slot. Dit is niet bij elk opslagbedrijf het geval. Je spullen zijn safe bij ons.

Ook geïnteresseerd in opslagruimte huren in Leiderdorp? Kijk eens op de vestigingspagina!

Gerelateerde artikelen

Medewerker aan het woord - Kristof de Nijs
Behind the scenes
Leestijd: 5 minuten

Medewerker aan het woord - Kristof de Nijs

Interview Kristof de Nijs In de categorie ‘Behind the scenes�... Lees verder

Medewerker aan het woord - Max van den Ham
Behind the scenes
Leestijd: 5 minuten

Medewerker aan het woord - Max van den Ham

Interview Max van den Ham In de categorie ‘Behind the scenes�... Lees verder

ALLSAFE-er aan het woord: Lysette Ravenshorst
Behind the scenes
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE-er aan het woord: Lysette Ravenshorst

In onze blog-categorie ‘Behind the scenes’ laten wij me... Lees verder