• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Een slim huis: rust en ruimte voor jou!

6 november 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
Een slim huis: rust en ruimte voor jou! Woontips

We dromen natuurlijk allemaal van een slim huis waar we ultiem tot rust komen en genoeg ruimte hebben om te doen waar we zin in hebben. We willen ons leven zo gemakkelijk mogelijk maken en ons stresslevel, buiten school of werk om, beperken. ALLSAFE geeft je hiervoor de ruimte, maar daarnaast proberen we natuurlijk ook een beetje mee te gaan met de huidige tijd! Droom jij al van een huis waarbij je lekker niet na hoeft te denken over welke boodschappen je moet doen, over de temperatuur in je huis of juist de eeuwige schoonmaak? Dan is voor jou nu het juiste tijdperk aangebroken. In dit blog vertellen we je over zeven handige snufjes om slim én relaxt te kunnen wonen.

#lichtpuntje in huis

Slimme huizen hebben een lichtplan. Deze werkt op sensoren, waardoor je niet elke keer lampen aan en uit hoeft te zetten. Daarnaast, als je in bed ligt en je hebt echt geen zin om op te staan om de grote lamp in de slaapkamer uit te doen en door het donker weer terug te racen naar bed: regel het gewoon van een afstandje! Er zijn zelfs installaties waarbij je moet klappen om de lampen te besturen.

#warm onder je dekentje

Een slim huis: deze snufjes wil jij ook!Iedereen kent het wel: je zit lekker op de bank je favoriete programma te kijken. Echter blijven je voeten ijsklompjes en wil je de thermostaat hoger zetten. Maar no way dat jij opstaat vanonder je dekentje! Met de nieuwste technologie regel je gewoon vanaf de bank dat de temperatuur wat aangenamer wordt. Zo kun je heerlijk blijven wegdromen bij je favoriete programma.

#keep in touchEen slim huis: deze snufjes wil jij ook!

Ook als je behoefte hebt aan een gesprek maar het niet zo nodig vind om de deur uit te gaan, is je slimme huis daarop ingericht. Met apparaten als Homey en Alexa heb je altijd een gesprekspartner in de buurt, die ook nog je favoriete muziek opzet en spelletjes met je speelt. Meer heb je niet nodig.

#foooood

Tijd voor wat te knabbelen! Niet getreurd, ook dan staat je slimme huis voor je klaar. Er bestaat tegenwoordig zoiets als een slimme ijskast die bijhoudt welke spullen je nog in je ijskast heb staan, en welke je nog moet kopen. Daarnaast wordt het koken zelf je ook gemakkelijker gemaakt, door een slimme oven. Hierbij kun je hem van een afstandje al voorverwarmen!

#ochtendhumeurEen slim huis: deze snufjes wil jij ook!

Niet klooien met een wekker, of chagrijnig je bed uit rollen om die bak koffie te maken. Tegenwoordig bestaan er wekkers die precies op het moment dat ze jou wakker maken, ook een verse espresso voor je zetten. Zo wordt je wakker met de geur van je favoriete drankje. Beter opstaan kan niet!

#groene vingers

Een slim huis: deze snufjes wil jij ook!Laat jij ook altijd de planten in je huis doodgaan, ook al is het een cactus die weinig water nodig heeft? Met deze nieuwe slimme uitvinding kan het ook jou lukken om groene vingers te krijgen! Er zijn bloempotten op de markt gebracht die je planten automatisch water geven.

#slimme schoonmaakEen slim huis: deze snufjes wil jij ook!

Een andere gadget die helemaal hip en happening is, is de robotstofzuiger. Je hoeft je niet zelf meer in te spannen, en je kunt precies aangeven waar de stofzuiger mag bewegen en wanneer deze in actie moet komen. Het legen van de stofbak of stofzuigerzak moet je helaas nog wel zelf doen.

Als je het niets vindt, of blijft twijfelen over of een slim huis iets voor jou is, kun je altijd je nieuwe producten opbergen in een opslag totdat je er helemaal klaar voor bent. Dan kun je weer gewoon zelf het licht aan en uit zetten en zelf je kop koffie zetten in de ochtend. Heeft ook zo zijn charmes!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder