• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

10 goede voornemens voor leuker wonen!

10 januari 2024 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
10 goede voornemens voor leuker wonen! Woontips

Januari – tijd om aan je goede voornemens te beginnen! De goede voornemens zullen je wel om de oren vliegen, daarom hebben wij een unieke en inspiratievolle lijst gemaakt over leuker wonen. Zo heb je genoeg inspiratie!

1. Verplaats de kerstspullen niet linea recta naar zolder of de schuur

Na de Kerst is het ook wel weer lekker om alle kerstspullen en de kerstboom weer op te bergen. Bij bijna iedereen gaan deze spullen direct weer terug naar zolder of garage totdat ze een jaar later weer tevoorschijn gehaald worden. Eigenlijk zonde van de ruimte! Goed voornemen nummer 1: berg ze op bij ALLSAFE Mini Opslag. Je kunt al een opslagruimte huren vanaf 1m3!

2. Geef eindelijk de muren in je woonkamer een ander kleurtje

Kijk je al jaren tegen dezelfde kleur muren aan? Goed voornemen nummer 2: begin het jaar met een frisse start en schilder je muren in een andere kleur. Zo krijg je direct een andere sfeer in huis, alsof het nieuw is! Lees in onze eerdere blog wat je met kleur in huis kunt doen.

3. Start organizing

Wist je dat je 10 minuten per dag aan het zoeken bent naar spullen? Dat is 60 uur per jaar! Goed voornemen nummer 3: door wat simpele opruimtrucs toe te passen, voorkom je zoeken en ben jij op en top georganiseerd. Volg onze facebookpagina voor een dagelijkse dosis aan opruimtips!

4. Creëer je eigen hobbykamer

Wij vinden dat je dit jaar wat meer aan jezelf mag denken, creëer daarom dit jaar je eigen ‘droomruimte’! Heb je altijd al een walk-in-closet, mancave, womancave of yogaruimte gewild? Goed voornemen nummer 4: ga ervoor! In bovenstaande linkjes vind je eenvoudige stappenplannen.

Motorstalling ALLSAFE

5. Koop die motor waar je al jaren naar hunkert

Lekker ertussenuit met de motor, toerend door het land. Goed voornemen nummer 5: verwen jezelf en koop die motor! Heb je er thuis eigenlijk geen ruimte voor of denk je dat het niet veilig genoeg is? In een beveiligde en verwarmde motorstalling bij ALLSAFE staat jouw motor altijd veilig en dicht bij jou in de buurt

6. Verbouw de keuken of badkamer

Een verbouwing van de keuken of badkamer staat vaak op een wishlist, maar wordt ook vaak uitgesteld. Goed voornemen nummer 6: stel het niet langer uit en denk aan het eindresultaat. Wij hebben in een eerdere blog alle tips en valkuilen voor een verbouwing bij elkaar gezet.

7. Maak van je tuin een heerlijk verblijf

Niet iedereen beschikt over een grote tuin.  Vaak wordt er dan niet zo heel veel mee gedaan, behalve een tuinset die erin gezet wordt. Je kan ook  veel met een kleine tuin! Goed voornemen nummer 7:  door gebruik te maken van de verschillende hoogtes, tegels in meerdere kleuren en maten kom je al een eind. Bekijk hier 10 tips voor de ultieme tuin!

8. Hou je werk en privéterrein gescheiden (werkkamer)

Het nieuwe werken wordt steeds populairder, grote kans dat jij ook al vele uurtjes thuis aan het werk bent. Maar wist je dat je beter en meer geconcentreerd kunt werken in een goed afgescheiden werkruimte? Goed voornemen nummer 8: maak ruimte in huis voor een optimaal ingerichte werkkamer. En dat doe je eenvoudig in 3 stappen!

9. Heb je plannen om in 2024 te gaan verhuizen?

verhuizen

Goed voornemen nummer 9: start op tijd met je verhuischecklist en voorkom dat je in tijdnood raakt of dingen vergeet! ALLSAFE heeft hier de ultieme verhuischecklist voor je!

10. Stel niet al het opruimwerk uit tot de voorjaarsschoonmaak

Hoewel de voorjaarsschoonmaak voor velen een goed moment is om het huis aan kant te doen, kun je jezelf het ook gemakkelijk maken en gewoon nu al beginnen met wat opruimdingetjes. Goed voornemen nummer 10: doe elke avond 10 minuten een rondje door het huis voor wat kleine opruim- en schoonmaakdingetjes. Hierdoor blijft je huis opgeruimd zonder dat je er later uren werk aan hebt.

 

Met bovenstaande 10 goede voornemens kun jij in 2024 een stuk fijner en leuker wonen! ALLSAFE helpt je daarbij. Hup, aan de slag!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder