• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Het vergeten visitekaartje van het huis: de hal!

14 februari 2018 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
Het vergeten visitekaartje van het huis: de hal! Woontips

Het is qua inrichting een vergeten ruimte in huis: de hal. En dat terwijl de hal het visitekaartje van je huis is! Het is immers de eerste ruimte die je gasten zien. Met slimme halmeubelen richt je jouw hal handig in.

Naast ruim, wil je natuurlijk ook dat je hal er een beetje leuk uit ziet. Ook daarvoor ben je aan het goede adres. Wij helpen je in deze blog om slimme en mooie keuzes te maken zodat je ook van deze ruimte optimaal profiteert!

Een mooi begin: een goed kapstokmeubel

KapstokmeubelEen goede kapstok kast is functioneel en mooi. Je moet handig de jassen van jezelf, je partner en kinderen kwijt kunnen, maar ook zeker die van je gasten.

Optimaal is het als je kapstokmeubel meerdere functies tegelijk heeft. Bijvoorbeeld door middel van een plank of meerdere planken waardoor je ook handig je sjaals, wanten, of juist zonnebrillen kwijt kan!

Esthetische waarde is ook waarde, dus je wil ook dat het er een beetje leuk uitziet. Het voorbeeld aan de linkerzijde is bescheiden uitgevoerd in een combinatie van stalen buizen en steigerhout.

Handige schoenenkasten in je hal

Schoenenkast in de halDaarmee komen we bij het tweede onderdeel van je halinrichting: schoenenkasten! In de loop van de tijd verzamel je (samen met je gezin) een hoop paren. Gympen, nette schoenen, slippers, sandalen, laarsjes, hakken, noem maar op (dames). Om te voorkomen dat het één grote hoop wordt, is een slimme oplossing nodig.

Dit kan al simpel gerealiseerd worden door een eenvoudig houten kastje. Effectieve eenvoud. Voor iedereen een eigen plankje creëert order in je gang.

Ben jij grootverbruiker? Dan kan je wel wat meer opbergruimte gebruiken. Met deze grote Ikea schoenkast kan jij naar hartenlust al je schoeisel kwijt.

Het pronkstuk: een mooie halkast

HalkastMet een mooie halkast maak je helemaal de blits bij je bezoek (en hopelijk blijvend bij jezelf). Vaak hebben hal- en gangkasten meerdere functies. Zo kan je er spullen in opbergen, maar bieden zij soms ook zitplek of dienen als prima hangplaats voor je halspiegel. Ze kunnen dus wel groot zijn, maar besparen je tegelijkertijd een hoop ruimte!

Elegant hout tot strak-wit: hal meubels zijn er van allerlei pluimage. Zo kan je altijd kiezen voor een meubel die perfect past bij jouw hal.

Maak je hal ruimer met een halspiegel

HalspiegelSpiegels zorgen voor een ruimere beleving van je hal. Door halspiegels lijkt je ruimte groter en het is ook handig om nog even snel in te kijken voordat je het huis verlaat. Dan weet je zeker dat je er spot on uit ziet voordat je weggaat!

Ruimte creëren in je hal

Ondanks slimme opbergmogelijkheden en handig meubilair blijft de ruimte in je hal vaak toch beperkt. Je heb immers een beperkt aantal vierkante meters.

Juist omdat de hal een vergeten ruimte is, kan het gebeuren dat er ongewild veel spullen blijven liggen die je eigenlijk niet (direct) nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan je warme winterjas en gevoerde laarzen terwijl het weer is om ijs te gaan eten, of juist je fleurige zomerjassen terwijl de sneeuwpop nog voor de deur staat. Dat is niet handig!

Door slim gebruik te maken van de opbergmogelijkheden van ALLSAFE Mini Opslag kan dit verholpen worden. Al vanaf €1,40 kan jij je spullen opbergen zodat je ruimer kan leven. Zie ALLSAFE als jouw externe opbergkast. Natuurlijk kan je er naast kleding nog veel meer spullen kwijt. Dus je kan meteen beginnen aan de opruiming van je zolder en schuur ;).

Klaar om je gasten te ontvangen

Gasten ontvangenDoor gebruik te maken van handige en tegelijkertijd mooie oplossingen die passen bij jouw hal, ben jij klaar om je gasten te ontvangen. Je hal is niet langer de vergeten ruimte in je woning, maar juist een uitstekend visitekaartje voor al je bezoek!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

10 goede voornemens voor leuker wonen!
Woontips
Leestijd: 5 minuten

10 goede voornemens voor leuker wonen!

Januari – tijd om aan je goede voornemens te beginnen! De go... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder