• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Romantische Valentijn ideeën voor thuis

6 februari 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
Romantische Valentijn ideeën voor thuis Woontips

Valentijnsdag staat voor de deur. Ben jij al aan het nadenken over het perfecte cadeau? Het gaat met Valentijnsdag om samen zijn en iets voor elkaar doen. Laat je cadeau zich daarom uiten in tijd… en ruimte. In deze blog lees je de leukste en meest romantische Valentijn ideeën en inspireren wij jou om romantische plekken in en rondom het huis te creëren.

Ruimte voor romantiek

Ruimte voor romantiekWat is een betere Valentijns verrassing dan romantiek in huis? Creëer aandacht voor elkaar en voor mooie ruimtes in huis. In een huis met minder spullen hangt vaak een rustige, open sfeer. Kijk thuis eens om je heen: staan er ergens nog dozen, bureaus die je niet gebruikt of kastjes vol spullen waar je al een jaar niet naar hebt gekeken? En waar je partner zich eigenlijk al tijden aan irriteert?

Door ruimte vrij te maken in huis, heb je weer ruimte voor wat er echt toe doet. Niet alleen voor jouw Valentijn ideeën, maar ook voor de rest van het jaar.

Huiselijke Valentijn ideeën

Huiselijke Valentijn ideeënDe plek waar je waarschijnlijk het meest tijd doorbrengt in huis is je woonkamer. Tijd voor wat Valentijn ideeën hier. Als je een open haard hebt (voor andere sfeervuur ideeën, zie ons vorige blog), kun je hiervoor een romantisch plekje inrichten.

Leg wat grote kussens en kleedjes op de grond en zet in het midden een laag salontafeltje. Zo kun je dicht bij het vuur zitten met een glaasje wijn en wat hapjes.

Zit jij liever op de bank dan op de grond? Maak dan een romantisch plekje aan een van de hoekzijden van de bank. Dit doe je door bijvoorbeeld een hoge plant erachter te zetten met grote bladeren als een soort ‘dakje’.

Zet op een kastje ernaast wat kaarsen neer en een mooie bloemenvaas met bijvoorbeeld een bos rozen. Vergeet geen luidsprekertjes voor wat sfeervolle muziek.

Baden in liefde

baden in liefdeMet een romantische kamer denk je misschien al snel aan de slaapkamer. Hoe je je slaapkamer romantisch inricht lees je hier. Maar een andere leuke Valentijnsdag verrassing is het omtoveren van je badkamer tot een ware oase.

Geniet van een romantische sterrenhemel. Hang sfeerverlichting aan het plafond op waardoor je het idee hebt dat je je onder de sterren waant. Bestrooi de vloer met wat bloemen en blaadjes voor wat extra magie.

Wat nergens kan ontbreken voor een romantische sfeer zijn kaarsjes. Op de rand van het bad, op de bovenkant van je kastjes of op de vloer. Zet de kaarsjes in een hoger pot- of glaasje voor de veiligheid of maak gebruik van elektrische kaarsjes.

Valentijn ideeën voor buiten

Valentijn ideeën voor buitenThuis het gevoel krijgen van een romantisch weekendje weg? Ga dan ook even ‘weg’ uit huis, dat hoeft geen eens verder te zijn dan je eigen tuin! Kom samen tot rust in een tuinhuisje of warm op bij het kampvuur. Zeker weten dat deze Valentijnsdag ideeën in de smaak zullen vallen.

Richt je tuinhuisje of buitenplek in met een paar loungebanken, mini-koelkastje, kussens en dekentjes. Maak buiten ruimte voor een kampvuurtje. Ook kun je een paar Zweedse fakkels in de tuin neer zetten. Deze blijven wat langer doorbranden zonder dat je er omkijken naar hebt. Genieten maar!

De ideeën die je nu hebt opgedaan, gebruik je misschien niet het gehele jaar door (anders gaat de magie ervan verloren!). Spullen die je voor langere tijd niet nodig hebt, berg je eenvoudig op bij ALLSAFE. Zo kosten jou Valentijn ideeën je geen ruimte, maar krijg je er juist ruimte (en een hoop liefde) voor terug.

Gerelateerde artikelen

10 goede voornemens voor leuker wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

10 goede voornemens voor leuker wonen!

Januari – tijd om aan je goede voornemens te beginnen! De go... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder