• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Ruimte voor de beste pakjesavond ooit!

27 november 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
Ruimte voor de beste pakjesavond ooit! Woontips

Pakjesavond staat voor de deur! De pret voor 5 december begint voor de kids al lang van tevoren (en steeds vroeger de laatste jaren, de pepernoten liggen immers al in september in de winkels). Hoe goed ben jij al voorbereid? Is je huis wel helemaal klaar voor het sinterklaasfeest of kan het nog wel wat extra opfleuring gebruiken tijdens de koude wintermaanden? Lees snel verder!

Tip 1: Helemaal in de stemming

Om alvast in sinterklaasstemming te komen, kun je leuke sinterklaasspelletjes spelen, pepernoten bakken, samen sinterklaasliedjes zingen en natuurlijk ook het huis een beetje leuk aankleden! Het huis in sinterklaassfeer brengen is ook een fijne bezigheid om samen met de kids te doen. Maak je eigen mijter of pietenmuts. Knutsel een écht paard van sinterklaas in de woonkamer of plak je mooiste tekeningen op het raam. Een feest is geen feest zonder aankleding. Een juten zak met cadeaus is voor de meesten al genoeg om het Sinterklaasgevoel op te wekken, maar het kan altijd beter! Ruimte nodig? Misschien is onze opslagbox nog wel handig, voor meer rust en ruimte in huis voor wat écht belangrijk is!

Tip 2: Vroeg beginnen

pakjesavond

Op het allerlaatste moment nog snel even de stad in om je cadeaus te kopen, samen met de rest van Nederland… herkenbaar? Veel winkels hebben vaak al een paar weken voor Sinterklaas een speciale koopavond. Inslaan maar! Vraag je je wel af waar je je cadeautjes of surprises moet bewaren, of die kleine berg met dobbelcadeautjes? Kijk even bij onze opslagmogelijkheden…

Tip 3: Zoek de cadeautjes

cadeaus

Een ‘piet’ op de deur laten bonzen en de zak op de stoep achterlaten, het blijft een topper! Maar er zijn ook andere leuke manieren om de kids de zak met cadeautjes te laten vinden, bijvoorbeeld deze:

Piet is verdwaald in huis!
Verstop door het hele huis briefjes met daarop aanwijzingen. De eerst leg je bijvoorbeeld in de gang met daarop de tekst: ga naar de keuken. Daar ligt weer een briefje: naar de wasmachine, badkamer, etc. Op het laatste briefje staat uiteindelijk waar de zak met cadeautjes staat. Extra spannend: strooi pepernoten en laat roetvegen achter! Baal je, en denk je dat je ruimte tekortkomt voor al deze leuke plannen? Ook in de kleinste hoekjes in huis kun je speelplekken creëren!

Tip 4: Geniet ervan!

snoepgoed

Hoeveel gedoe het ook oplevert, vergeet niet te genieten van je familie of vrienden. Het draait natuurlijk altijd om de gezelligheid! Je kunt 5 december natuurlijk ook een dag zonder cadeaus, maar wel met veel en lekker eten laten zijn. Voor jou weer een excuus om in de stad op zoek te gaan naar nieuw servies! Of kijk naar andere manieren waarmee je jouw woonkamer gezellig kan maken voor het heerlijk avondje.

Tip 5: Warmte in huis

Denk bijvoorbeeld aan een openhaard of sfeerhaard! Heb je hier niet de mogelijkheden voor, dan kunnen ook kaarsjes al een hoop goeds doen voor het knusse gevoel in je woonkamer. Heb je kleine kinderen in huis, een hoop brandbare materialen of staan de kaarsjes niet altijd goed in het zicht? Dan is het handiger en veiliger elektrische kaarsjes neer te zetten; hoef je je ook nergens zorgen over te maken. Heb je het nog steeds koud? Wollen kleedjes op de bank is de gouden tip voor warmte, en wat meer sfeer! Andere gezellige woonkamer ideeën zijn poefen, zitzakken, kussens en plaids.

Het is wel zaak erop te letten dat je de rust in de woonkamer behoudt. Om een slimme balans hiertussen te vinden kun je spullen extern opbergen: zo behoud je rust en ruimte in huis én hoofd. Na het lezen van deze blog heb je vast nog meer zin in 5 december! Met ALLSAFE creëer je eenvoudig en voordelig ruimte in huis om de winterdagen warm en knus door te komen.

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder