• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Uit de serie garage make-over: Deel 2

21 augustus 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 4 minuten
Uit de serie garage make-over: Deel 2 Tips voor opruimen en opbergen

Heb je ook zo’n behoefte aan meer ruimte in huis? Of zoek je écht een plek voor jezelf? Misschien is je garage daar wel de ideale plek voor! Wij geven je vijf leuke ideeën voor een complete make-over van jouw garage. Snel aan de slag!

Optie 1: Een functionele bergruimte

Laten we vooropstellen; natuurlijk is het geen enkel probleem om je garage als opslag te gebruiken. Het is jouw huis en jij bepaalt. Maar maak er dan in ieder geval een opslagruimte van waar je wat mee kunt. Berg je spullen netjes op in dozen en vermeld wat waar in zit (en eventueel voor welke ruimte in huis de spullen bedoeld zijn).

Optie 2: Echte mannen hebben een mancave

garage

Een garage make-over is een goede reden om je partner van het nut van een mancave te overtuigen. De mancave is een ruimte vol mannelijkheden en vooral verboden voor vrouwen. Een plaats waar jij en je vrienden ongestoord bier kunnen drinken, pizza kunnen eten, gamen, over vrouwen praten en potjes biljart of tafelvoetbal kunnen spelen. En natuurlijk is je mancave niet compleet zonder bar.

Optie 3: Je persoonlijke sportschool…

Moe, geen tijd, auto kapot? Er is altijd wel een excuus waarom je niet naar de sportschool kunt. Wil je dit veranderen? Ga dan voor een home gym. Leg wat rubberen matten op de grond zodat je ongestoord met gewichten kunt gooien. Nu is het tijd om wat fitnesstoestellen en/of gewichten aan te schaffen. Mocht je later toch je garage voor de auto willen gebruiken, dan kun je deze spullen altijd nog opbergen in een externe opslagruimte.

garage

Optie 4: Thuiswerken to the max

Het is ideaal om thuis te kunnen werken. Alleen in de woonkamer met de rest van het gezin om je heen, word je nogal eens afgeleid. Een garage make-over is dan ook een uitstekend moment om de garage om te toveren tot een kantoor aan huis. Zorg dat je comfortabel kunt werken en isoleer je muren. Een leuk kleurtje of behang op de muur kleedt het geheel helemaal af. Een bureau, comfortabele stoel en de nodige kantoorartikelen zijn een must!

Optie 5: Bouw een carport!

Nog een goed idee om meer ruimte in je garage te scheppen: maak een carport vóór je garage om je auto onder te zetten. Zo kun je in de garage wat anders doen en heb je alsnog een plekje waar je auto droog staat. De goedkoopste manier? Bouw de carport met één zijde aan het huis. Hierdoor heb je direct al één kant dicht en dat bespaart kosten.

Zie je al deze leuke ideeën en denk je: voordat dit lukt moet ik toch echt nog flink gaan opruimen?! Geen probleem, in deel 1 uit de serie garage make-over vertellen we hoe je ruimte kunt maken voor een ultieme nieuwe garage. Neem snel een kijkje!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder