• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Tips en tricks voor een Instaproof huis

13 mei 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 4 minuten
Tips en tricks voor een Instaproof huis Woontips

Zie jij ze ook steeds voorbijkomen, die perfecte interieurfoto’s op Instagram waar je eigenlijk alleen maar van kunt dromen? Alles staat op de goede plek en er is geen foutje te ontdekken. Dat wil jij ook! Bekijk dan goed deze checklist voor een Instaproof-huis. En eh… daarna natuurlijk wel iedereen jaloers maken met jouw eigen mooie foto’s!

In de huidige maatschappij draait het toch vooral om ‘Stress to Impress’ en aan iedereen laten zien hoe mooi je paleisje is. Het geeft een kick als dit daadwerkelijk lukt maar het is geen makkie. Hierbij wat trucjes om met foto’s van je huis zo veel mogelijk likes binnen te slepen.

Tips en tricks voor een Instaproof huis

Tip 1
Met perfect bedoelen we natuurlijk ook echt perfect. Geen kruimeltje op de grond, geen vlekken meer op de bank maar ook zeker geen zichtbare snoeren! Daarnaast horen elektrische apparaten ook niet op de foto, maar leg ze wel dichtbij zodat je ze elk moment kunt gebruiken.

Tip 2
Instaproof wordt het pas als je je eigen stijl en persoonlijkheid terug laat komen in je interieur. Maak het persoonlijk! Zowel leuk voor de mensen die bij jou over de vloer komen, als voor de hordes fans die jouw Instagramprofiel bekijken. Laat zien wat je mooi vind en wat bij je past. Zorg dat alles goed bij elkaar past en dezelfde uitstraling en kleurenpalet heeft.

instaproof huis

Tip 3
Wees niet bang om planten en bloemen in je huis neer te zetten! Dit zorgt voor een levendige sfeer, en bovendien voor een hoop kleur en geur. Huisdieren hebben hetzelfde effect en maken een foto van je kamer minder statisch. Bovendien is het heel gezellig!

Truc 4
Om succesvol te zijn op Insta, moet je blijven vernieuwen. Laat spullen en meubels niet lang in je huis staan, maar ga mee met de laatste trends. Natuurlijk is het vrij kostbaar om je huis maandelijks een complete make-over te geven, dus probeer het slim aan te pakken. Berg overtollige spullen die uit de mode raken op in een opslagruimte en werk met kleine accessoires en simpele aanpassingen om de nieuwste trends makkelijk toe te voegen aan je interieur.

Niet te missen!

Als je nog op zoek bent naar wooninspiratie op Instagram, zijn er enkele accounts die je écht moet volgen.

#1 Een account waar je echt niet omheen kan is @zilverblauw. Dit account wordt gerund door Anki samen met haar man Casper voor hun ontwerpbureau Zilverblauw. Ze plaatsen interessante artikelen over interieur en delen verschillende interieurkiekjes.

#2 Een van de meest artistieke en internationale accounts die je kunt volgen is @thesouks van Sandra. Ze werd geïnspireerd door een bezoek aan het Atlasgebergte in Marokko, waarvan ze de mooiste kussens, dekens en andere interieuraccessoires naar Nederland heeft weten te halen.

instaproof huis

#3 Een instagramprofiel als inspiratie voor de zakelijke markt is @themodernhouse. Dit makelaarskantoor, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, deelt allemaal frisse kiekjes voor op het werk. Niks geen saaie panden of computerruimtes!

Bij het creëren van een Instaproof huis is het natuurlijk in de eerste plaats belangrijk dat je ruimte genoeg hebt om alle kanten op te gaan met je interieur. Zo hoef je tijidens het designen of opruimen geen rekening te houden met spullen die je niet kwijt kunt. Samen met ALLSAFE Mini Opslag op weg naar een Instaproof huis!

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder