Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

ALLSAFE Rally4School voor het goede doel groot succes!

26 juni 2014 Door elsemieke Leestijd: < 1 minuten
ALLSAFE Rally4School voor het goede doel groot succes! Samenwerking

Na de rally volgde er een feestelijke borrel met een korte presentatie over het jubileum van ALLSAFE en de klim naar de Mont Blanc, een presentatie over de Stichting4Life en aansluitend een fantastisch optreden van Birgit Schuurman, ambassadrice van de stichting. Voor aanvang van het diner werden de expeditieleden voorgesteld aan de sponsoren.

Het diner vond plaats in het museum te midden van de prachtigste Healey’s, wat het geheel erg bijzonder maakte. De bediening was in handen van de expeditieleden. De gasten lieten zich het diner goed smaken en de stemming was ondertussen uitgelaten toen veilingmeester en expeditielid Bas Schöningh met de veiling begon.  De veilingtukken varieerden van een helikopter rondvlucht, een optreden van een band, notarisadvies tot een presentatie van avonturier Marc Cornelissen. Aansluitend vond de loterij plaats.

Aan het eind van de avond maakte Eric Stubbé, directeur van ALLSAFE, bekend dat deze fantastische dag het enorme bedrag van €17.850,- voor het goede doel heeft opgebracht!! Dit bedrag zal worden toegevoegd aan de reeds opgehaalde € 46.058 en zorgt ervoor dat we nu al 225 kinderen een 4-jarige middelbare schoolopleiding kunnen bieden. Een fantastisch resultaat! Uiteraard gaan we door met het verzamelen van sponsorgelden om nog meer kinderen een opleiding en mooie toekomst te kunnen bieden.

U kunt nog helpen. Kijk op allsafe.nl/climb4school voor alle informatie en de sponsormogelijkheden. We zijn bijvoorbeeld nog op zoek naar een kledingsponsor voor de speciale bergsportkleding voor het expeditieteam. Ziet u mogelijkheden? Stuur dan een mail aan Barbara de Jong via jong@allsafemanagement.nl.

Gerelateerde artikelen

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend
In de media, Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend

Purmerend, 22 september 2021 – Deze week opende ALLSAFE Mi... Lees verder

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland
Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland

Stoet aan Porsches en Bentleys rijdt nieuwe autohotel binnen... Lees verder

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag
Openingen
Leestijd: 4 minuten

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag

Ook ALLSAFE Mini Opslag houdt zich bezig met de Corona crisis en... Lees verder