• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

mrBOX app zet fysieke spullen in de cloud

28 september 2015 Door elsemieke Leestijd: 3 minuten
mrBOX app zet fysieke spullen in de cloud Opslag, Wonen

Onbeperkt spullen opslaan en nooit meer zoeken dankzij slimme app

Amsterdammers die in populaire wijken in of nabij het centrum wonen, kennen hoge gratis mrbox appwoonkosten, wonen relatief klein en hebben een druk leven. Extra opbergruimte is welkom maar vaak geen optie. Daar komt nog eens bij dat men 80% van de spullen in de kast of opbergruimte een jaar lang niet aanraakt. Echter, dozen inpakken, etiketten plaatsen, een busje huren om naar een externe opslag te gaan past niet in een leven waarin er altijd tijd tekort is en men gemak zoekt. De app, genaamd mrBOX, doorbreekt deze vicieuze cirkel. De app geeft de mogelijkheid om je spullen slim te beheren. Je slaat je spullen extern op, regelt transport en je bent nooit meer iets kwijt. De app is geschikt voor tablets en smartphones met het besturingssysteem iOS, Windows en Android.

In navolging van wereldsteden als New York, San Francisco en Londen kunnen nu ook Nederlanders via een speciale app hun spullen in de cloud opslaan. Met de stijgende huizenprijzen in de grote steden, wordt het steeds moeilijker om in de stad te (blijven) wonen. Eric Stubbé van mrBOX: “Je leefomgeving is een onderdeel van jezelf. Je hebt ruimte nodig om goed te functioneren en je prettig te voelen. mrBOX zorgt ervoor dat men niet hoeft te verhuizen omdat er te weinig ruimte is. Ruimte is zowel letterlijk als figuurlijk, een kostbaar goed.”

Nooit meer naar spullen zoeken en alles onder de duim

Het concept is simpel: men downloadt de app, registreert en krijgt de duurzame boxen thuis geleverd. Daar vult de gebruiker de boxen en legt via een foto in de app vast wat er in elke box opgeslagen wordt. Ook spullen die niet in een box passen, kunnen via mrBOX worden opgeborgen zoals een fiets, golfset, surfplank, barbecue, koffers en banden. Om een helder overzicht te creëren kan men per item de foto’s uploaden in een gepersonaliseerde omgeving. Zo hoeft de gebruiker nooit meer naar zijn spullen te zoeken en weet hij wat hij heeft. Met de app kan er aangegeven worden wanneer de boxen weer opgehaald moeten worden. Wanneer de spullen weer nodig zijn, worden ze net zo eenvoudig weer thuis afgeleverd. Men heeft de spullen altijd bij de hand.

Eric Stubbé van mrBOX licht toe: “Onze dienst geeft je dezelfde beleving van andere diensten die je met een app kan bedienen zoals clouddiensten, parkeerapps, bankieren. Je hebt alles, letterlijk, onder de duim. Sommige aanbieders bieden tegenwoordig de mogelijkheid waarbij men vanaf een website kan inloggen en vervolgens d.m.v. een ophaalservice het één en ander kan regelen. Wij hebben dit juist niet traditioneel ingestoken maar zijn uitgegaan van ‘cloud computing’ en het toenemende gebruik van smartphones en tablets in de huishouding en de rol van apps hierin. Tegenwoordig bezit de helft van de Nederlandse huishoudens al een tablet.” Stubbé vervolgt: “We vinden het daarom zo belangrijk dat onze dienst juist snel en genakkelijk toegankelijk is via een smart device, mrBOX moet overal in de buurt zijn: op de bank of op je werk, met één ‘touch’ op je smartphone of tablet, wanneer het jou uitkomt.”

Stubbé: “Cloud-computing heeft de relatie van de moderne mens met digitale informatie veranderd. Tegenwoordig hebben we geen media – en werkbestanden op onze computers en harde schijven, we nemen toegang waar en wanneer we ze nodig hebben. Dit maakt het leven eenvoudiger en overzichtelijker.” Zo ziet Stubbé ook de rol van fysieke spullen in de woon- en werkomgeving veranderen. Opslag is daarin een belangrijke factor, volgens Stubbé: “Bij mrBOX geloven we in de waarde van ruimte en het bieden van gemak. Meer ruimte geeft rust, zowel in je leefomgeving als in je hoofd, zodat je in het huidige stadsleven met minder stress kunt leven en werken.”

Over mrBOX

mrBOX is een initiatief van ALLSAFE Mini Opslag, een landelijk opererende aanbieder van flexibele opslagruimte voor particulieren en bedrijven. mrBOX maakt gebruik van een vestiging van ALLSAFE Mini Opslag. Hier worden de boxen geregistreerd, gescand en opgestapeld in een beveiligde ruimte waar alleen de uitvoerig gescreende ALLSAFE medewerkers bij kunnen. De boxen zijn duurzaam en vrijwel onverwoestbaar. De huur van de box is 2,50 euro per maand. Brengen of ophalen kost EUR 4,00 euro + EUR 2,50 per box die opgehaald of gebracht wordt. Zelf brengen of halen is ook mogelijk.

mrbox

Gerelateerde artikelen

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen
In de media, Verbouwen, Verhuizen, Werken, Wonen
Leestijd: 3 minuten

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen

Ruimte Ruimer leven voor iedereen       ‘Ru... Lees verder

Extreme hitte: zo houd je je huis koel
Wonen
Leestijd: 3 minuten

Extreme hitte: zo houd je je huis koel

Teenslippers, zonnebrandcrème, ventilatoren… het is bi... Lees verder

Omzet ALLSAFE groeit naar recordhoogte in coronajaar
Wonen
Leestijd: 3 minuten

Omzet ALLSAFE groeit naar recordhoogte in coronajaar

Thuiswerken en groei e-commerce stuwen vraag naar mini-opslag De sterkst groeiende ... Lees verder