Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Seizoensartikelen steeds vaker extern in opslag

20 september 2010 Door elsemieke Leestijd: 2 minuten
Seizoensartikelen steeds vaker extern in opslag Opslag, Wonen

Loungesets, buitenkeukens, terraskachels echte ruimtevreters

Buitenkeukens, luxe loungemeubelen, terrasverwarmers en steeds groter wordende barbecues zijn te kostbaar om gewoon maar buiten te laten overwinteren. Vaak blijkt de eigen woon- of opslagruimte niet berekend om deze ruimtevreters op te slaan. Externe opslag biedt dan een uitkomst. Vaak wordt gedacht dat je dan meteen units ter grootte van een garage moet afnemen, maar niets is minder waar. Al vanaf 1 m3, dat zijn 12 verhuisdozen, kun je je spullen droog en verwarmd laten opslaan.

“Wij zien dat meer mensen dit jaar de vakantie aan zich voorbij hebben laten gaan en druk bezig geweest zijn met verbouwen of een grote opruiming, waarbij de goederen of inboedel tijdelijk bij ons werden opgeslagen. Nu de nazomer is aangebroken, zie je de vraag naar opslag van de kampeerspullen, sportuitrusting en de grote tuinspullen weer toenemen. Met name de buitenspullen worden hier steeds vaker opgeslagen. Dat geldt voor particulieren, maar bijvoorbeeld ook voor de horeca, die hier hun terrasmeubels komen opslaan. Transport is simpel; klanten kunnen gratis gebruik maken van onze verhuisbus of aanhangwagen”, aldus Jorn Verhoeff, vestigingsmanager bij ALLSAFE Mini Opslag in Amsterdam West.

Ruimtegebrek

Onderzoek wijst uit, dat van de zeven miljoen huishoudens in ons land er bijna 1,5 miljoen te kampen hebben met chronisch ruimtegebrek. Verhuizen naar grotere woonruimte is niet altijd een mogelijkheid, zeker niet gezien de woningmarkt van dit moment. Wie zichzelf de vraag stelt of hij alle spullen om zich heen ook daadwerkelijk regelmatig nodig heeft, komt voor het antwoord al snel terecht bij het buiten de deur opslaan, ook wel mini opslag of selfstorage genaamd. Van één tot honderd kubieke meter: voor elk gewenst volume is opslagruimte beschikbaar vanaf 6 euro per maand. Levende have en brandbare, giftige, illegale, of bederfelijke waar zijn verboden en alle handelingen worden door camera’s geregistreerd.

Gerelateerde artikelen

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend
In de media, Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent nieuwe vestiging in Purmerend

Purmerend, 22 september 2021 – Deze week opende ALLSAFE Mi... Lees verder

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland
Openingen
Leestijd: 4 minuten

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland

Stoet aan Porsches en Bentleys rijdt nieuwe autohotel binnen... Lees verder

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag
Openingen
Leestijd: 4 minuten

Corona Protocol ALLSAFE Mini Opslag

Ook ALLSAFE Mini Opslag houdt zich bezig met de Corona crisis en... Lees verder