Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Drie tips voor een ruimtelijke eetkamer

28 februari 2019 Door ALLSAFE Leestijd: 3 minuten
Drie tips voor een ruimtelijke eetkamer Woontips

Of je nu gezellig met een groep vrienden wilt avondeten of rustig je dag wil beginnen met een ontbijtje. Niets is fijner dan lekker kunnen genieten van thuis eten. Tenminste, als je hier de ruimte voor hebt. In deze blog krijg je drie tips om je eetkamer zo ruimtelijk mogelijk te maken en kun je zien hoe leuk kleine eetplekjes zijn.

Tip 1: Snooze maar lekker door!

3 tips voor een ruimtelijke eetkamerHoe graag we dat ook zouden willen, soms blijven we toch iets te lang in bed liggen en snoozen we onze wekker nog een half uurtje door. Dit kan ten koste gaan van de tijd die je neemt om uitgebreid te ontbijten, en als je al niet zo’n ochtendmens bent, dan is dit toch de belangrijkste maaltijd van de dag! Met een eetkeuken pak je snel wat lekkers bij elkaar. Dan ben je zo de deur weer uit!

Een mooi voorbeeld van een eetkeuken is een keukenbar. Je maakt je aanrecht een stukje langer en met wat hoge krukken eraan schuif je snel die boterham naar binnen. Op naar een goede werkdag!

Tip 2: Een flexibele eetkamer, dat wil toch iedereen?

Toch liever een echte tafel in je keuken, maar niet zoveel ruimte? Een eethoek met een hoekbank tegen de muur is een ideale oplossing voor jou. Met een iets kleinere tafel, of een tafel met een uitschuifbaar blad, kun je nog alle kanten op. Met twee, vier of tien personen eten, dan biedt dit genoeg mogelijkheden. Lekker flexibel toch?!

Tip 3: Chillen op die bank!

3 tips voor een ruimtelijke eetkamer Natuurlijk heb je ook niet altijd zin om je helemaal uit te sloven, bijvoorbeeld na een dag werken, klussen of verbouwen. Dat snappen we helemaal! Dan is het niet zo erg om soms op de bank te ploffen met een bord op schoot. Ook daar zijn slimme trucjes voor. Zo kun je een plankje aan de leuning van je bank klemmen of gebruik maken van speciale tafeltjes voor op je armleuning. Een stevige poef met een mooi dienblad erop doet ook wonderen als eettafel.

Thuis eten aan een eetkamertafel is natuurlijk ook niet verkeerd! Toch zal dit om wat meer ruimte vragen. Spullen die onnodig in de weg staan berg je op bij ALLSAFE. Tijd om ruimte te maken voor gezellige eetavonden met vrienden en familie!

Gerelateerde artikelen

Zo maak jij je huis klaar voor de herfst!
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Zo maak jij je huis klaar voor de herfst!

De zomer is nu toch echt voorbij. Het wordt kouder en de blaadjes va... Lees verder

5 geheimen om je tuin zomerklaar te krijgen!
Woontips
Leestijd: 5 minuten

5 geheimen om je tuin zomerklaar te krijgen!

De eerste dagen met zomerse temperaturen hebben we al achter de... Lees verder

De leukste kerstideeën voor je interieur en de kersttafel
Woontips
Leestijd: 5 minuten

De leukste kerstideeën voor je interieur en de kersttafel

Elk jaar ben je weer op zoek naar de leukste decoratie en ke... Lees verder