• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Internationale mannendag, zo haal je het in huis!

14 november 2018 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
Internationale mannendag, zo haal je het in huis! Woontips

Aanstaande maandag is het internationale mannendag. Nu zijn labels als alleen ‘voor mannen’ of ‘voor vrouwen’ niet meer echt van deze tijd, maar dat betekent niet dat we deze dag voorbij hoeven te laten gaan. Om deze wereld mannendag in huis te halen, geven wij in deze blog de leukste ruimte ideeën. Stiekem niet alleen leuk voor de mannen, maar ook de vrouwen!

Ruimte voor je man cave

Ruimte voor je mancaveVoor ‘mannen’ plekjes in huis denk je natuurlijk meteen aan een man cave: meestal een kamer waar je lekker tot rust kan komen en je gedachten kan verzetten. Of je nu wil gamen, drinken, een serie kijken of een hobby uitoefenen. Al je ontspanning vind je hier op dezelfde plek.

Het eerste wat je hiervoor nodig hebt is natuurlijk ruimte. Deze hoeft niet per se groot te zijn! Juist een kleiner plekje kan fijn zijn om je even terug te trekken. Geschikte ruimtes zijn bijvoorbeeld de zolder of de kelder, of misschien wel de logeerkamer. Dit zijn ruimtes die je vaak niet optimaal gebruikt en daarom erg geschikt zijn.

Wil je een van de genoemde kamers nu graag gaan verbouwen, maar staan daar eigenlijk (veel) spullen in de weg? Je kunt ervoor kiezen deze spullen op te bergen bij ALLSAFE, zodat jij alle ruimte hebt jouw vrijetijdskamer te realiseren!

Ontspannende kamerideeën

Ontspannende kamerideeënEen meubel wat niet in je man cave kan ontbreken is natuurlijk een lekkere bank! Een aanrader is dan vooral een hoekbank. Met zo’n bank heb je zowel genoeg ruimte om te zitten als genoeg ruimte om de rest van de kamer in te delen.

Of je voor internationale mannendag nu een game kamer wilt of een plek voor je favoriete films, een televisiescherm zal waarschijnlijk een absolute must zijn. In plaats van een televisiemeubelstuk in de kamer te zetten, kan je de televisie ook aan de muur ophangen. In een tafeltje met voldoende laatjes of opbergruimte kan je vervolgens al je kabels en andere benodigdheden kwijt.

Een van de leukste man cave accesoires is waarschijnlijk toch wel een minibar! Met een beetje creativiteit maak je die eenvoudig zelf van een oud houten vat. De bovenkant van het vat kan meteen als tafeltje dienen.

Zin in iets meer competitiefs? Een opvouwbare pooltafel laat jou een potje spelen wanneer je wilt, maar neemt daarnaast weinig ruimte in. Zo kan je de tafel na gebruik achter de bank tegen de muur aan zetten.

Geen honger op internationale mannendag

Geen honger op internationale mannendagAl is het de dag van de man, vrouw, of alles er tussenin: iedereen houdt van eten 😉 Iedereens droom is dan ook stiekem toch een walk in fridge? Zo groot als de Heineken reclame is misschien erg hoog gegrepen, maar je voorraadkast valt misschien wel om te tevoren. Er bestaan speciale koelsystemen waarbij je bijvoorbeeld koelelementen in de deur van je kast kan plaatsen.

Zei je nu walk in fridge of walking fridge? Op internationale mannendag is alles mogelijk. Sinds vorig jaar in ieder geval, toen Panasonic een prototype voor een bewegende koelkast op de markt bracht. Je drankjes en hapjes op commando bij je gebracht, wat wil een mens nog meer?

Internationale mannendag: blijf in beweging!

Alhoewel internationale sportdag (6 april) nog even op zich laat wacht, is het geen verkeerd idee hier op internationale mannendag vast mee te beginnen. Ook zonder veel ruimte te hebben, kan je vast ergens een hoek vrijmaken voor een fitness plekje.  Internationale mannendag: blijf in beweging

Voor krachttraining kun je eenvoudig gewichten in huis halen. Deze zijn vrij makkelijk op te bergen waardoor je er niet veel ruimte voor nodig hebt. Voor een goede ondergrond kan je een oprolbare mat aanschaffen! Zo is je sporthoek ook snel weer uit het zicht als je klaar bent.

Tip: in de winter is het een stuk aantrekkelijker om binnen aan je beweging te komen in plaats van buiten. Hierdoor heb je opeens meer spullen in huis, waar anderen spullen tijdelijk plaats voor moeten maken. De momenten dat je bepaalde spullen niet nodig hebt, is ALLSAFE jouw schuurtje, zolder of garage.

Nog meer tips over hoe een goede mancave te maken? Lees verder en gebruik de praktische tips & tricks uit onze blogs:

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder