• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

ALLSAFE samenwerking met PostNL

30 oktober 2020 Door elsemieke Leestijd: 4 minuten
ALLSAFE samenwerking met PostNL Openingen, Samenwerking

PostNL en ALLSAFE starten nieuwe webshop-snelservice

ALLSAFE Mini Opslag gaat 34 PostNL-punten openen

Weesp, 29 oktober 2020 – Vanaf 1 november kunnen klanten in alle 34 reguliere vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag pakketten van PostNL ophalen en verzenden. Daarnaast start ’s lands snelst groeiende onderneming in mini-opslag diezelfde maand een pilot met het post- en pakkettenbedrijf waardoor kleinere webshops qua levertijden gaan concurreren met grote spelers en kunnen profiteren van de expertise van PostNL E-Commerce Services. Deze mogelijkheid wordt in het voorjaar van 2021 uitgerold over de rest van het land.

De samenwerking start in eerste instantie met het inrichten van een PostNL-pakketpunt op iedere ALLSAFE-vestiging. ALLSAFE zal hier voorgefrankeerde PostNL-pakketten aannemen en uitreiken, van zowel particulieren als zakelijke klanten. “Mensen hoeven niet langer thuis te blijven om hun pakket in ontvangst te nemen en hebben bovendien één vaste plaats waar ze te versturen pakketten en retouren kunnen verzenden”, vertelt CEO van ALLSAFE Eric Stubbé. “ALLSAFE-huurders kunnen er zelfs voor kiezen hun pakketten te laten afleveren in hun unit. Het grote voordeel van onze locaties is dat ze strategisch gekozen zijn aan de rand van de stad, eenvoudig bereikbaar met de auto en met voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.”

Pakketten tot laat op de avond aanbieden

“Tevens gaan wij aan webshops de mogelijkheid bieden om hun pakketten tot laat in de avond bij ons af te leveren, waarna PostNL ze diezelfde nacht nog verwerkt”, vervolgt Stubbé. “Nederland heeft ruim 57.000 webshops, waarvan 82 procent eenmansbedrijven. Dat zijn voor het overgrote deel mensen met een baan ernaast, die de webshop erbij doen. Zij gaan na hun reguliere werk naar huis, moeten dan hun bestellingen verwerken en rijden de dag erop naar een afleverpunt. Een hoop gedoe en er zit dus minimaal twee dagen tussen bestellen en ontvangen. Dat is nu voorbij.”

Om de samenwerking te kunnen bewerkstellingen worden 24-uurssecties ingericht, in eerste instantie in vier ALLSAFE-vestigingen: Utrecht-Zuid, Den Haag-Noordoost, Amsterdam-Zuid en Arnhem. Webshopeigenaren kunnen via een zogenaamde scan & go-zuil hun pakketten zelf inscannen en klaarzetten voor de chauffeurs van PostNL. Stubbé: “Alle webshopeigenaren kunnen hiervan gebruikmaken, of ze nu huurder zijn bij ALLSAFE of niet. Wel zal iedereen worden geregistreerd, met het oog op de veiligheid uiteraard. Wanneer een webshop doorgroeit en het te bewerkelijk wordt alle bestellingen zelf te verwerken, kunnen zij makkelijk doorschuiven als klant van PostNL E-commerce Services.”

Inpakruimtes

Huurders van ALLSAFE hebben wel een streepje voor. Zij krijgen de mogelijkheid om in een speciale inpakruimte gebruik te maken van professionele apparatuur. “Denk aan een inpaktafel, seal- en vulmaterialen”, vertelt Stubbé. “PostNL Fulfilment staat ons hierin bij met hun uitgebreide kennis en ervaring. Naast veel tijdwinst hebben zij ook een financieel voordeel. Huurders profiteren van het lagere ALLSAFE-verzendtarief. Eigenaren die meerdere pakketjes per dag versturen hebben daarmee hun huur er zo uit.”

Ook Commercieel Directeur Logistics Solutions Dimitri Wams van PostNL is blij met de samenwerking. “Het is fantastisch dat we webshopeigenaren een fulfilment-oplossing op locatie kunnen bieden en daarnaast vlak voor de start van de drukke feestdagenperiode 34 PostNL-punten aan ons netwerk kunnen toevoegen. Met 3750 locaties in Nederland eind 2020 zit er voor iedere verzender en ontvanger wel een PostNL-punt in de buurt. Deze pilot start in vier vestigingen en wordt begin volgend jaar geëvalueerd, om de service vervolgens in alle vestigingen van ALLSAFE aan te kunnen bieden.”

Webshops die willen deelnemen aan de pilot kunnen zich hiervoor aanmelden via de website van ALLSAFE, op http://www.allsafe.nl/webshops.

Over ALLSAFE

ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 36 vestigingen. Het bedrijf groeit in de komende drie jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie. ALLSAFE zet sterk in op duurzaamheid. Het overgrote deel van de 36 Nederlandse vestigingen is CO2-neutraal, andere panden volgen. Ook in de eerste Vlaamse vestiging worden de duurzaamheidsmaatregelen doorgevoerd.

ALLSAFE introduceerde tevens mrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen. ALLSAFE heeft sinds 2018 een meerderheidsbelang in bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen groothandelprijzen. Hierdoor kunnen alle particuliere en zakelijke klanten nu voor de deur hun banden laten wisselen en desgewenst bij ALLSAFE laten opslaan. ALLSAFE Engine Rooms geeft eigenaren van oldtimers en supercars ook een stallingsmogelijkheid om hun waardevolle bezit op te slaan in speciale engine rooms, inclusief bijbehorende diensten zoals een beheer- en brengservice.

Over PostNL

Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Met onze post- en pakketbezorgers die overal komen, met ruim 3.800 PostNL-punten en met 11.000 brievenbussen zijn we altijd dichtbij. We willen de favoriete bezorger zijn door het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om pakketten en post te verzenden en te ontvangen. Met de 50.000 collega’s die bij en voor ons werken staan we midden in de samenleving. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven. We streven ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. Met veel loop- en fietskilometers in de bezorging, vernieuwende stadslogistiek en verdere elektrificering van ons transport.

PostNL N.V. is een beursgenoteerd bedrijf met een omzet van ruim €2,8 miljard in 2019, waarvan 52% afkomstig uit e-commerce activiteiten. PostNL biedt klanten post- en pakketbezorging, logistieke oplossingen voor e-commerce en cross-border solutions.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koolhoven & Partners: 085-4017175 of via [email protected].

Webshop service ALLSAFE

Vanaf 1 november kunnen klanten in alle 34 reguliere vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag PostNL-pakketten ophalen en verzenden. Daarnaast starten beide bedrijven een pilot waardoor kleinere webshops qua levertijden gaan concurreren met grote spelers. Op de foto, van links naar rechts: Ron Molhuijsen (Manager Accountmanagement – Retail & Consumentenmarkt, PostNL), Eric Stubbé (CEO ALLSAFE Mini Opslag), Dimitri Wams (Commercial Director Logistic Solutions PostNL).

Gerelateerde artikelen

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen
In de media, Verbouwen, Verhuizen, Werken, Wonen
Leestijd: 3 minuten

NIEUW: Het boek ‘RUIMTE’ – Ruimer leven voor iedereen

Ruimte Ruimer leven voor iedereen       ‘R... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag nu ook in Hengelo

Hengelo, 5 december 2022 – Precies een week na de opening va... Lees verder

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging
In de media, Openingen
Leestijd: 3 minuten

ALLSAFE Mini Opslag opent in Alkmaar de 41e vestiging

Alkmaar, 7 november 2022 – Deze week opende ALLSAFE haar 41e v... Lees verder