Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie
  • Gratis transport

Caravanstalling huren: geeft ruimte voor de deur

Uw caravan of vouwwagen thuis parkeren kost vaak meer ruimte dan u lief is. Of u heeft überhaupt geen ruimte voor de deur. En bescherming tegen beschadiging en diefstal is misschien wel uw grootste zorg. Beveiligde caravanstalling op onze bewaakte buitenterreinen is de oplossing voor caravanbezitters en vouwwagenbezitters.

Caravanstalling huren

Bij ALLSAFE kunt u betaalbaar een bewaakte stallingsplaats op onze buitenterreinen huren. Op onze locatie in Breda is het zelfs mogelijk om uw caravan binnen te stallen. De caravanstalling is voorzien van een afsluitbaar hek en 24/7 camerabeveiliging. Als huurder van caravanstalling kunt u altijd bij uw caravan of aanhanger en u kunt per week huren. Bij ALLSAFE huurt u caravanstalling gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service.

Prijs aanvragen? Vul onderstaand formulier in

Vraag vrijblijvend een prijs aan voor opslagruimte bij u in de buurt

1
2
3

Weet u niet hoeveel opslag u nodig heeft, bereken het hier

Vraag vandaag nog een offerte voor stalling van uw caravan of vouwwagen. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van caravanstalling? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een van onze vestigingen. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op. 

De voordelen van Caravanstalling huren

  • Caravanstalling huren voor scherp tarief, wekelijks opzegbaar
  • Veilige stalling met toegangscontrole en 24/7 beveiliging
  • Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
  • Caravan dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00, desgewenst 24 uur per dag