Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Gratis transport

24/7 beveiliging

Laagste prijs

Huren vanaf één week

Nieuwe locaties voor vestigingen gezocht

Nieuwe locaties voor vestigingen gezocht

ALLSAFE is de snelst groeiende ruimteaanbieder van Nederland en zet haar groei graag door. Wij bieden opslagruimte aan particulieren en bedrijven door heel Nederland. Onze vestigingen spelen een steeds belangrijkere rol in de keten van duurzame stadslogistiek. Graag breiden wij onze bestaande portefeuille van circa 42 locaties in Nederland uit naar 70 in 2024.

Om dit te realiseren zijn wij opzoek naar grond en/of bestaande gebouwen in Nederland en België. ALLSAFE zoekt eigendomslocaties in agglomeraties vanaf circa 50.000 inwoners en meer. De locaties liggen bij voorkeur op zicht langs de doorgaande weg, met minimaal 20.000 verkeersbewegingen per dag. De gewenste kavels (al dan niet bebouwd) zijn minimaal 1.500m² groot en bieden voldoende potentieel voor realisatie van onze gemiddelde vestiging.

Een propositie doorgeven kan via onderstaand formulier.

Veelzijdige hubs, verspreid over heel Nederland

Met 42 vestigingen in Nederland en een groeipad naar 70 vestigingen binnen 3 jaar, biedt ALLSAFE een netwerk van ruimte dat voor iedereen altijd dichtbij is.
Particulieren huren hier opslagruimtes, stallen hun waardevolle auto’s, kopen hun verhuisdozen en komen langs voor de PostNL pakketshop of om een verhuisbus of aanhanger op te halen.
Zakelijke huurders houden hier hun voorraad, materieel of inventaris in flexibele ruimtes, met handige extra services zoals postbus en goederenontvangst.
E-commerce bedrijven gebruiken 24 uur per dag de self-service fulfilment faciliteiten om hun bestellingen te versturen via PostNL.
Last-mile vervoerders gebruiken de vestigingen als uitvalsbasis en overslagpunt, en tevens als plek om hun elektrische voertuigen op te laten met onze zonnepanelen.

Slimme steden

Toenemende druk op de steden dwingt tot slimme oplossingen. Logistiek en infrastructuur veranderen onder invloed van maatschappelijke trends en nieuwe technologieën. Vervoer wordt intelligenter, schoner en efficiënter. Smart Logistics maakt in de transport- en distributieketen betere planning, bundeling en efficiëntere lading mogelijk. ALLSAFE biedt oplossingen in Mobility As A Service. De reiziger de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van verschillende vervoersmiddelen. Een ontwikkeling die zorgt voor een verschuiving van bezit naar gebruik.