• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Geeft ruimte bij kleiner wonen

Opbergtips

Opbergtips: ruimte bij kleiner wonen

Ga je kleiner wonen? Ook in een kleinere woning kun je ruim wonen. Met de juiste opbergtips kun je efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte. Een goede opbergtip is bijvoorbeeld door gebruik te maken van de hoogte van de ruimtes. Of juist de ruimtes onder het bed en in de gangkast. De opbergtip die de meeste ruimte in huis creëert, is gebruik maken van een opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag.

Veel mensen kiezen voor het huren van een opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag wanneer ze kleiner gaan wonen. Zo kun je al vanaf 1 week en 1m3 uw inboedel veilig en verwarmd opslaan bij ALLSAFE.  In 1 kuub past de inhoud van 10 volle verhuisdozen die je kunt huren vanaf € 1,40 per week. Bij ons huur je opslagruimte gegarandeerd voor de Beste Prijs: je bent verzekerd van de hoogste veiligheid, service en kwaliteit met de Laagste Prijs Garantie. Zoals je ziet is ALLAFE een eenvoudige en voordelige keuze als je extra ruimte wil in huis. Zo kun je kleiner gaan wonen zonder kostbare ruimte op te geven.

Altijd in de buurt

Of je nu op zoek bent naar opslag in Amsterdam Centrum, Amersfoort, Den Bosch, Den Haag Zuid, Leiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

Contact

Vraag vandaag nog een offerte voor opslag. Je ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. Wij verwelkomen je graag. Wil je liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met je op.

De voordelen van opslagbox huren

✔ Verwarmde opslag huren vanaf € 1,40 per week
✔ Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
✔ Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
✔ Opslag dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00
✔ Gratis gebruik van verhuisbus of aanhanger als klant

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte