Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen

Garagebox huren: geeft ruimte om te wonen en werken

Het maakt niet uit waarom u een garagebox nodig heeft. Of u nu tijdelijk extra ruimte zoekt vanwege een te vol huis, verhuizing of verbouwing, gezinsuitbreiding, echtscheiding of als verlengstuk van uw bedrijf. En of u nu uw inboedel, motor, auto of voorraad wilt opslaan.

Garagebox huren

ALLSAFE Mini Opslag geeft u een veilige garagebox voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie. Zoals u ziet, is een ALLSAFE garagebox voor iedereen een voordelige keuze voor extra ruimte. U bepaalt zelf hoeveel ruimte en hoe lang u wilt huren. Wij zorgen dat uw spullen veilig, droog en verwarmd worden opgeslagen en dat u gemakkelijk bij uw spullen kunt.

Vraag vandaag nog een offerte voor uw garagebox. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van een garagebox? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport