Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen

Langdurige opslag: Geeft ruimte bij verblijf in buitenland

Als u voor langere tijd in het buitenland gaat werken of reizen, wilt u uw boedel zorgeloos kunnen achterlaten. Het huren van een beveiligde en verwarmde opslagruimte is dan een goede optie. Met huisraad in de veilige opslag kunnen expats en wereldreizigers met een gerust hart vertrekken.

Langdurig opslag huren

Bij ALLSAFE huurt u opslagruimte gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie. En als u voor langere tijd niet bij uw spullen hoeft, huurt u bij ALLSAFE in Beverwijk zelfs extra voordelig een Budget Stay opslagruimte. Zoals u ziet, is ALLSAFE een extra voordelige keuze als u langdurig naar het buitenland gaat. Doordat de huurperiode langer is en u niet dagelijks bij uw spullen hoeft, kunnen wij u dit zeer lage tarief bieden.

Vraag vandaag nog een offerte voor langdurige opslag. U ontvangt snel een extra voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van langdurige opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport