Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie
  • Gratis transport

Opslagruimte huren als u kleiner gaat wonen: geeft ruimte en gemak aan senioren

Wanneer u ouder wordt en de kinderen het huis hebben verlaten, is een grote woning niet altijd even gemakkelijk en nodig. Er zullen misschien aanpassingen gemaakt moeten worden om in uw bestaande woning te kunnen blijven wonen. Veel senioren kiezen er daarom voor om kleiner te gaan wonen of naar een seniorenwoning te verhuizen. Gevolg is dat niet al uw spullen meer in de nieuwe woning passen. Opslagruimte huren voor de kostbare spullen die niet naar de nieuwe woning gaan, is dan een fijne oplossing.

Opslagruimte huren voor senioren

Door kleiner te gaan wonen of naar een seniorenwoning te verhuizen, bezorgt u uzelf veel extra woongenot. U kunt een woning kiezen die voorzien is van alle gemakken en waar u met plezier de komende jaren kunt doorbrengen. Doordat u kleiner gaat wonen, ligt het opslaan van meubels, huisraad, een verzameling of apparaten voor de hand. Niet alles zal meer nodig zijn of passen in de nieuwe woning, terwijl ze wel voor u van waarde zijn.

U huurt al
vanaf €1,40
per week

Weten wat
het u kost?

Zo krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

1
2
3

Weet u niet hoeveel opslag u nodig heeft, bereken het hier

Door deze spullen op te slaan bij ALLSAFE Mini Opslag creëert u ruimte in huis en kunt u op een later moment besluiten maken over wat u met de spullen wilt doen. Bij ALLSAFE huurt u al vanaf 1 week en 1 kuub een verwarmde en geconditioneerde opslagruimte voor de beste prijs. Tevens kunt u gebruik maken van onze transportmogelijkheden, waarbij wij zorgen voor het vervoer van uw spullen naar de opslag en weer terug naar huis. U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, service en kwaliteit met de Laagste Prijs Garantie. U kunt zelf de huurtermijn en grootte van de opslagruimte bepalen. Zoals u ziet is ALLSAFE Mini Opslag een goede keuze voor als u extra ruimte nodig heeft.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor inboedelopslag voor senioren. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van senioren opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

De voordelen van Opslagruimte huren voor senioren

  • Verwarmde opslagruimte huren vanaf € 1,40 per week
  • Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
  • Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
  • Hulp met het verhuizen van uw spullen via onze Verhuishulp
  • Gratis gebruik van verhuisbus of aanhanger als klant