• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Geeft ruimte en gemak aan senioren

Opslagruimte huren als je kleiner gaat wonen

Opslagruimte huren voor senioren

Door kleiner te gaan wonen of naar een seniorenwoning te verhuizen, bezorg je jezelf veel extra woongenot. Je kunt een woning kiezen die voorzien is van alle comfort en waar je met plezier de komende jaren kunt doorbrengen. Doordat je kleiner gaat wonen, ligt het opslaan van meubels, huisraad, een verzameling of apparaten voor de hand. Niet alles zal meer nodig zijn of passen in de nieuwe woning, terwijl het voor jou wel van waarde is.

Door deze spullen op te slaan bij ALLSAFE Mini Opslag creëer je ruimte in huis en kun je op een later moment beslissen wat je met de spullen wilt doen. Bij ALLSAFE huur je al vanaf 1 week en 1 kubieke meter een verwarmde en geconditioneerde opslagruimte voor de beste prijs. Tevens kun je gebruik maken van onze transportmogelijkheden, waarbij wij zorgen voor het vervoer van je spullen naar de opslag en weer terug naar huis. Je bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, service en kwaliteit met de laagsteprijsgarantie. Je kunt zelf de huurtermijn en grootte van de opslagruimte bepalen. Zoals je ziet, is ALLSAFE Mini Opslag een goede keuze als je extra ruimte nodig hebt.

Altijd in de buurt

Of je nu op zoek bent naar opslagruimte voor inboedel in Amsterdam CentrumAmersfoortDen BoschDen Haag ZuidLeiderdorp of misschien wel Roosendaal, met vestigingen door heel Nederland zitten wij echt altijd bij jou in de buurt! Écht, van Leeuwarden tot Enschede tot Rotterdam. Bekijk al onze vestigingen.

Contact

Vraag vandaag nog een offerte aan voor inboedelopslag voor senioren. Je ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van senioren opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. Wij verwelkomen je graag. Wil je liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met je op.

De voordelen van opslagbox huren

✔ Verwarmde opslagruimte huren vanaf € 1,40 per week
✔ Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
✔ Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
✔ Hulp met het verhuizen van uw spullen via onze Verhuishulp
✔ Gratis gebruik van verhuisbus of aanhanger als klant

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig in 1 minuut je benodigde opslagruimte