Uniek alarm per unit Laagste prijs garantie Gratis transport
Naar de test!
Er zijn 0 locaties gevonden
Zoekt u liever op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen
  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie
  • Gratis transport

Tijdelijke opslagruimte: geeft ruimte bij het verhuren van uw huis

Bij het verhuren van uw huis is het belangrijk na te denken over uw inboedel. U wilt natuurlijk niet dat kostbare spullen beschadigen of vies worden door de nieuwe tijdelijke bewoners. En wellicht wilt u bepaalde spullen uit het huis halen zoals kleding, matrassen, vertrouwelijke documenten en fotoalbums. Veel mensen die hun huis verhuren kiezen daarom voor het huren van opslagruimte.

Tijdelijke inboedelopslag bij verhuren van uw woning

Gaat u uw huis verhuren? Omdat u zelf tijdelijk naar het buitenland gaat of omdat u een andere woning heeft gevonden? Dan zijn er waarschijnlijk een aantal spullen die niet in de woning blijven. Uw matras bijvoorbeeld, wanneer u niet wilt dat anderen er op slapen. Maar ook vertrouwelijke spullen die de nieuwe huurders niet hoeven te zien. Wanneer u uw huis gaat verhuren, kunt u gebruik maken van opslagruimte huren bij ALLSAFE Mini Opslag. U kunt uw spullen veilig, verzekerd en verwarmd opslaan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw kostbare spullen.

Bij ALLSAFE Mini Opslag huurt al vanaf 1 week en 1m3 een beveiligde en verwarmde opslagruimte. U kunt zeven dagen in de week bij uw opgeslagen inboedel. Bij ALLSAFE Mini Opslag huurt u opslagruimte voor de Beste Prijs: u bent gegarandeerd van de hoogste service, veiligheid en kwaliteit met de Laagste Prijs Garantie. Als u langdurig uw huis gaat verhuren en dus voor langere tijd opslagruimte gaat huren, kunt u ook gebruik maken van long stay ruimtes met voordelig tarief. Zoals u ziet, biedt ALLSAFE u de kans om uw spullen veilig op te bergen.

Vraag vandaag nog een offerte voor tijdelijke opslag van uw inboedel. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van tijdelijke opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

De voordelen van Tijdelijke inboedelopslag bij verhuren van uw woning

  • Verwarmde self storage huren vanaf € 1,40 per week
  • Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
  • Overdekt laden en lossen, vaak voor de opslagruimte
  • Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
  • Gratis gebruik van verhuisbus of aanhanger als klant