• Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

 • Gratis transport

  Gratis transport

 • 24/7 beveiliging

  24/7 beveiliging

 • Laagste prijs

  Laagste prijs

 • Huren vanaf één week

  Huren vanaf één week

Drie tips voor een échte Woman-cave!

26 februari 2020 Door ALLSAFE Leestijd: 4 minuten
Drie tips voor een échte Woman-cave! Woontips

Natuurlijk kennen we allemaal de zogeheten man-cave. Een plek waar mannen in huis helemaal tot zichzelf kunnen komen en ongestoord voetbal kunnen kijken of urenlang kunnen gamen. Maar hoe zit het dan met ons vrouwen? Verdienen wij ook niet een eigen stekkie om échte vrouwendingen te kunnen doen? In deze blog voor alle vrouwen onder ons ideeën voor een echte ‘WOMAN-Cave’!

Tip #1: Blijf niet hangen op die bank!

Bijna alle vrouwen houden van een sfeervolle, fantasierijke omgeving. Heerlijk wegdromen op de bank met een goed boek of zwijmelen bij een dromerige romantische komedie met een kop thee.

Drie tips voor een échte WOMAN-Cave!Toch krijgen we op de bank vaak te horen dat we plaats moeten maken, omdat er een spannende voetbalwedstrijd op de planning staat. Daarom is het hoog tijd voor een eigen plekje voor jou als vrouw! Maak een hoekje vrij bij het raam en zet er een grote comfortabele stoel voor. Denk bijvoorbeeld aan een hangende ei-stoel of misschien zelfs een hangmat. Zorg voor een klein tafeltje waar je je kop thee op kwijt kan en maak ruimte voor een paar boeken of magazines.

Tip #2: WOMAN-Cave: Maak je klaar voor een feestje…

Ondanks dat wij vrouwen het heerlijk vinden om een middag te ontspannen, kunnen we ook niet zonder onze wekelijkse – of maandelijkse – feestjes waarbij we met een drankje in onze hand even los kunnen gaan. Natuurlijk altijd onder het genot van wat goede muziek. Zo’n feestje kost natuurlijk wel wat tijd, en ruimte om je klaar te maken. Maar waar? Al je spullen liggen nog verspreid en je kunt niks meer vinden.

Drie tips voor een échte WOMAN-Cave!Laten we daar eindelijk verandering in brengen! Met een handige kaptafel in je slaap- of badkamer kun je een hoop make-up kwijt in die laatjes of kastjes. Elke make up tafel gaat natuurlijk gepaard met een goede spiegel. Wanneer je minder ruimte hebt, neem dan een ronde spiegel. Ronde vormen geven een ruimtelijke uitstraling aan jouw WOMAN-Cave. Heb jij meer baat bij een grote staande spiegel? Staat natuurlijk heel mooi in je slaapkamer maar handig is het niet. Maak daarom gebruik van een lange plakspiegel aan de muur. Zo kun je ook precies zelf de hoogte instellen en ben je flexibel met waar je de spiegel plaatst.

Tip #3: Dream big!

Make-up? Check! Haar? Check! Nu de outfit nog! Wij vrouwen zijn natuurlijk met de kleine dingen al tevreden en stellen geen hoge eisen… maar een inloopkast, dat is natuurlijk dé droom van iedere vrouw. In een eerder blog las je al hoe jij de beste inloopkast inricht. Zie je het niet zitten om een hele kamer af te staan aan kleding en schoenen, dan zijn er altijd nog andere ruimtebesparende oplossingen. Denk hierbij aan een (ingebouwde) schuifdeurkast. Deze valt weg in je muur zodat je de ruimte behoudt. Heb je een schuin plafond of een lastige hoek? Laat dan een kledingkast op maat maken!

Verwen jezelf eens, dames! Ook wij verdienen een Drie tips voor een échte WOMAN-Cave!momentje voor onszelf. Niet alleen op dagen als Moederdag, Internationale Vrouwendag of onze verjaardag, maar ook op alle dagen daarna! Creëer een rustige plek voor jezelf, zodat je ook rust hebt in je hoofd. Hoe je dit doet, lees je hier. Zo geniet jij volop van elke dag én nacht.

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder