Er zijn 0 locaties gevonden
Of zoek op postcode?
Lijst met alle ALLSAFE vestigingen

Meerdere opslagruimtes door het land heen: optimaal gemak voor uw bedrijf

Wanneer u en/of uw medewerkers het land door reizen met materiaal is het handig om dit dicht bij de hand te hebben. Promotiemateriaal of klusmateriaal veilig opgeborgen in de buurt vermindert de reistijd en reiskosten: een voordeel voor u en uw klanten.

Opslag huren op meerdere locaties

Wilt u opslagruimtes of archiefruimtes huren op meerdere locaties voor uw vertegenwoordigers, servicemonteurs of andere medewerkers? Vertegenwoordigers en servicemonteurs zijn veel onderweg. U kunt besparen op reistijd en reiskosten: met 13 eigen vestigingen en meerdere partnervestigingen is ALLSAFE Mini Opslag altijd dichtbij. Met een vaste vierkante meter prijs en een aangepaste borgstelling is huren bij ALLSAFE erg voordelig.

U bent verzekerd van 1 vertrouwd opslagadres én kunt aanzienlijk in de kosten van externe opslag besparen. Op basis van uw locatie- en opslagwensen maken wij graag een passende offerte. Neem contact op met de Adviseur Zakelijke Ruimte via 0800-2557233 of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

  • Uniek alarm per unit
  • Laagste prijs garantie/­meeste service
  • Gratis transport