• Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

  • Gratis transport

    Gratis transport

  • 24/7 beveiliging

    24/7 beveiliging

  • Laagste prijs

    Laagste prijs

  • Huren vanaf één week

    Huren vanaf één week

Waar moet je aan denken bij het huren van opslagruimte?

28 september 2016 Door ALLSAFE Leestijd: 5 minuten
Waar moet je aan denken bij het huren van opslagruimte? Tips voor opruimen en opbergen

Opslagruimte huren biedt voor veel mensen gemak, zowel tijdelijk als permanent. Zo kan opslagruimte zorgen voor een soepele verhuizing of verbouwing. Ook kan je er door het huren van opslagruimte voor zorgen dat je permanent meer leefruimte in huis hebt. Iedereen wil toch ruimer wonen? Maar wat komt erbij kijken wanneer je opslagruimte wilt huren? Welke grootte heb je nodig, hoe richt je de ruimte het beste in en welke hulpmiddelen zijn er om alles zo eenvoudig mogelijk te maken? Lees snel verder!

Hoe bepaal je de grootte van de opslagruimte?

Wist je dat 50% van de mensen die bij ons langskomen een verkeerde inschatting maakt van hoeveel ruimte ze nodig hebben? Zo denken veel mensen dat ze een grotere ruimte nodig hebben dan dat daadwerkelijk het geval is. Ons advies is om een keer vrijblijvend bij de opslaglocatie te komen kijken. Op de vestiging kunnen we namelijk meedenken met je ruimtebehoefte. De medewerkers op de vestiging hebben jarenlang ervaring met het indelen van opslagruimtes en weten precies wat in welke ruimte past. Daarnaast kun je natuurlijk ook verschillende grootte ruimtes bekijken zodat je een beeld krijgt van hoe groot de ruimtes nu eigenlijk zijn.

Tips opslagruimte indelen ALLSAFEHoe deel je een ruimte zo efficiënt mogelijk in?

Hoe je het beste een opslagruimte in kunt delen is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Wil je er vaak bij kunnen of hoef je er tussendoor niet bij?
  • Zijn de spullen stapelbaar en kunnen ze op hun kant gezet worden?

Wanneer je niet vaak bij de spullen hoeft, kun je de ruimte goed dichtbouwen. Let er wel op dat je genoeg luchtruimte houdt, zodat alles kan ademen. Wanneer je er vaker bij wilt is het beter om een klein looppad te behouden. Dan kun je makkelijk wat spullen pakken wanneer je ze nodig hebt.  Met een stellingkast creëer je eenvoudig overzicht en orde in je opslagruimte. Deze zijn ook te koop op de vestigingen van ALLSAFE voor de laagste prijs in Nederland!

Daarnaast is het stapelen van spullen een goede manier om ruimte te besparen. Alle opslagruimtes vanaf 3m3 zijn 3 meter hoog waardoor je goed kan stapelen. Ook helpt het om items op hun kant te zetten. Een bed of bank die je op zijn kant kan zetten bespaart flink wat vloerruimte en dus ook kosten. Er past vaak meer in een ruimte dan je denkt. Zo past er in een ruimte van 1m3 al 10 verhuisdozen en kun je de inboedel van een kamer al kwijt in een 6m3!

Van welke extra services kun je profiteren bij het huren van opslagruimte?

Om extra gemak te bieden voor je ruimtebehoefte, zijn er ook nog een aantal diensten van ALLSAFE Mini Opslag waar je als huurder gebruik van kunt maken:

1.    Transport van en naar je opslagruimte: zo kun je vanaf een ruimte van 6m3 een aantal uur gratis gebruik maken van de verhuisbus of een hele dag de aanhangwagen met huif. Daarna kun je ze voor een voordelig tarief huren. Een handige en veilige manier om je spullen te vervoeren!
2.    Hulp met transport van je spullen: met onze Verhuishulp hoef jij je geen zorgen te maken over het vervoer van alle spullen naar de opslag en weer terug.
3.    Al onze vestigingen hebben een winkel met materiaal om veilig je spullen mee in te pakken, vervoeren of op te slaan. Zo is er een uitgebreid assortiment aan verhuisdozen, opbergboxen, stellingkasten, acculaders, velgenbomen en ander inpakmateriaal. De verhuisdozen kun je direct meenemen of gebruiken in de opslag. Het inpakken van antieke kasten met wikkelfolie zorgt er bijvoorbeeld voor dat ze niet beschadigen tijdens het transport. En luchtdichte opbergboxen zorgen er voor dat de inhoud in goede conditie blijft.
4.    De spullen die je opslaat kun je al laten verzekeren vanaf € 2,40 per maand.
5.    Het huren van een postbus (voor een particulier of zakelijk postadres, eventueel zakelijk vestigingsadres). Handig voor als je op een ander adres dan je huisadres post wilt ontvangen.
6.    Pakketverzending en goederenontvangst. Ben je vaak aan het werk en heb je altijd gedoe met pakketjes ontvangen? Dan kun je ze ook naar de ALLSAFE vestiging laten sturen. Dan worden deze in jouw ruimte geplaatst of achter de balie voor je bewaard.

Gerelateerde artikelen

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!
Woontips
Leestijd: 6 minuten

Klein wonen: zo richt je je huis in om aangenaam te wonen!

In Nederland is het kleiner wonen in opkomst. Kleiner wonen bi... Lees verder

Tips om van de gourmetlucht af te komen
Woontips
Leestijd: 4 minuten

Tips om van de gourmetlucht af te komen

De feestdagen staan voor de deur! Ben jij ook al bezig met he... Lees verder

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?
Woontips
Leestijd: 5 minuten

Hoe breng jij je huis in de feestsfeer?

De feestdagen staan weer voor de deur. Onderzoek wijst uit da... Lees verder